Du er her:

WC-seier til Trym og Jr-VM 7. til Emil i Slovenia

Dessuten Worldcup karrierebeste til Ella med 4.plass og samme plassering til Jacob, mens Gøril fikk en 7. plass.
Sterk dag i Krvavec for Ella, Trym, Emil, Gøril og Jacob Tore Bye

Etter en dags utsettelse i Krvavec (Slovenia) på grunn av dårlig vær, ble det idag fredag arrangert telemark sprint både i Jr-VM og Worldcup.
Det ble sesongens første Worldcup-seier for Trym Nygaard Løken etter å a beseiret sveitseren Bastien Dayer med 1,44 sekunder - BRAVO!
For junioren Emil Tobias Langhus Bye er Jr-VM årets store høydepunkt og Emil leverte to jevnt solide omganger, og det ga en flott 7. plass i et råsterkt startfelt hvor franske Alexis Page ble verdensmester.

Våre andre Worldcup-deltakere gjorde også solide konkurranser. Ella Strøm Eriksen fikk en super karrierebeste 4. plass og beste norske kvinne. Hun lå på en overraskende sterk 2. plass i første omgang. Samme plassering ble det på Jacob Alveberg, og det er en flott sesongbeste. Gøril Strøm Eriksen fulgte bra opp og fikk til slutt en 7. plass. Dette lover veldig bra for VM i Sveits senere i mars.

Det ble en bra start for de norsk Jr-kvinnene hvor det ble sølv til Kaja Husvik fra Eidsvåg IL og bronse til Emma Araldsen fra Hagahogget Låmlag etter Augustine Carliez som ble verdensmester.

Flere resultater fra Krvavec på FIS-ski.com og konkurransene fortsetter imorgen lørdag.

Til toppen