Du er her:

#vierbsk

Kanskje kommer BSK hjemmesamling oktober 2021 til å gå inn i historiebøkene. Kanskje blir den referert til mange ganger fremover. I alle fall får denne fantastiske dagen en helt spesiell plass i minneboka til de som er, og utgjør BSK.

For en fest, for en treningsglede, for en kollektiv samlingsglede, for en entusiasme, for en fantastisk opplevelse av lekende, konkurrerende, smilende, leende barn fra 6 til 20 år! Det er lenge siden så mange BSKere har skapt så mye entusiasme sammen! Det er dette sunn idrettsglede handler om!

2010 gruppa oppsummerer dagen slik:

Hjemmesamlingen i dag på Skullerud var todelt: først en økt med gruppen vår fra 09:30-11:00, så lunsj, etterfulgt av Mesternes Mester kl 12-14 på blandede lag fra 2010-2015 gruppene (noen fra hvert årskull på hvert lag).

2010 gruppen talte 14 i dag, og vi startet med en rolig joggetur til oppvarming fra Skullerud skipark opp til Rustadsaga. Der startet vi med lek og stafetter. Ettersom vi viste det ble mye lek etter lunsj, dro vi til litt på intensiteten dag. Vi startet med terningstafett - det er alltid gøy. Så kjørte vi en rekke forskjellige motbakkestafetter av forskjellig lengde i ´Dreper´n´(for de som kjenner segmentet på Strava) - med tidvis innlagte matteoppgaver, spensthopp og andre finurligheter. Det ble en morsom vri. Så avsluttet vi med en motbakke-vri av pyramideintervaller - en øvelse som får enhver til å kjenne godt på nivåer opp mot maxpuls og syre i bena - og en øvelse som sitter godt igjen i bena en god stund etterpå! Vi jogget rolig tilbake til Skullerud skipark til lunsj.

Etter lunsj var det Mesternes Mester, med 6 forskjellige øvelser, fra 90-grader, gruppeløp på idealtid, presisjonskast, stjerneintervaller og bygging av tårn. Fantastisk team spirit, utrolig gøy å se og oppleve hvordan barn fra 2010 gruppen (den eldste) tok vare på de minste, inspirerte og tok lederskap - for her var det ingen fasit - lagene måtte finne ut av beste måte å løse de forskjellige oppgavene som lag selv.

Tusen takk for alle som bidro - barn og voksne! Tusen takk for at vi fikk dele dagen, og skapte varige minner sammen! 

Til toppen