Du er her:

Trym tilbake på Worldcup pallen i Italia

En milepæl ble nådd i dagens Worldcup renn i Carezza. Trym Nygaard Løken var tilbake på pallen etter et langt skadeavbrudd etter korsbåndsskade.

NSF/Frederic Bruaset Bræin
Etter gårdsdagens gode laginnsats var det visse forventninger til hvordan dagens sprint-renn skulle ende.  Den som virkelig leverte i dagens renn var Trym som det et langt skadeavbrekk var mest usikkerhet rundt før sesong start.

Han kom selv med følgende kommentar etter at 2. plassen var sikret: "Ufattelig deilig etter 9 måneder med intensiv rehab. på Olympiatoppen etter korsbåndsskade. Hadde som mål om å være tilbake på samme nivå som før skaden ved sesongstart, det har jeg vel lyktes ganske greit med. Kneet tåler ikke for mye ski enda, men med systematiske hviledager og timer på ergometersykkelen skal jeg tåle vinteren tror jeg. Ser fremover mot å kjøre nye renn i Sveits til uka!"
Dagens renn ble vunnet av forrige sesongs Worldcup sammenlagt vinner Bastien Dayer fra Sveits.

Det ble litt stang-ut for de øvrige BSK-utøverne i dagens renn med:
Gøril Strøm Eriksen nr 8
Jacob Alveberg nr 9
Ella Strøm Eriksen nr 12
Beste norske i dameklassen ble Kaja Bjørnstad Konow nr 7 og ellers Emma Araldsen nr. 10. Klassen ble igjen vunnet av Amelie Wenger-Reymond fra Sveits foran to landslagskollegaer.

Mer info og resultater:
Facebook Telemarklandslaget
Facebook FIS telemark
Skiforbundet/telemark
Fis-ski.com/telemark

Til toppen