Du er her:

Styret vil ønske Godt Nytt År til alle våre medlemmer!

Det nye året starter med snø i nærområdet og vi starter for fullt med trening for alle grupper allerede i uke 1. Velkommen skal dere være!

 

 

 

 

2021 var året hvor alt skulle bli normalt og pandemien skulle avta. 2021 var også året hvor samfunnet skulle åpne opp og idretten skulle tilbake på topp. Slik ble det dessverre ikke. I 2022 har vi håp om at situasjonen vil normaliseres og at normal aktivitet kan gjenopptas. I tillegg til de ukentlige treningene planlegger Skigruppa også som tidligere år avholde 3 Karusellrenn samt klubbmesterskap i vinter. Vi kommer i nærmeste fremtid med mer informasjon om disse arrangementene.

Fra fredag 25. februar – søndag 27. februar vil det yre av talentfulle langrennsløpere i Holmenkollen når BSK sammen med LYN Ski, Heming og Kollenhopp avholder årets Hovedlandsrenn for 15/16-åringer. Arrangementet er ventet å samle om lag 1000 deltagere fra hele landet og som arrangør skal vi gjøre vårt beste for at forholdene ligger til rette for noen uforglemmelige dager i hovedstaden. I disse dager jobber arrangørklubbene med å skaffe frivillige som skal gjøre dette til et godt og trygt sted for utøvere og støtteapparatet. Dette krever at også BSK stiller med et stort antall frivillige hver av dagene. Mange er allerede involvert, men vi er avhengig av mange flere. Alle som har barn som trener i BSK må forvente å bidra med dugnadsinnsats. De nærmeste dagene vil vi sende innkalling til dugnad , og for å avholde et vellykket arrangement er vi avhengige av full oppslutning. Vi ber om at alle som mottar innkallingen positivt stiller opp for klubben. Foruten å være et av årets store sportslige høydepunkt vil også HL være viktig for klubbens økonomi det kommende året, der overskuddet fra arrangementet vil brukes på gode aktiviteter og treningstilbud for våre barn og unge. Dugnad er også en fin arena til å bli nærmere knyttet til klubben og å møte venner og kjente.

Vi ber dere også sette en ring rundt 7. februar klokken 19.30 da vi vil avholde årsmøte i Skigruppen. Agenda og mer informasjon vil komme nærmere.  

Det er den nærmeste fremtid meldt om fine vinterlige forhold her på Østlandet og vi håper dere alle benytter anledning til å komme seg ut og nyte vinteren!

Til toppen