Du er her:

Strålende snø samling for telemark

Våre telemarksutøvere fra landslag og rekruttlag har kommet hjem fra Hintertux etter en flott uke på ski. Sol og bra snøforhold gjennom hele uken ga bra utbytte og motivasjon før sesongstart.

Fra venstre Emil Langhus Bye (rekruttlag), Gøril Strøm Eriksen, Trym Nygaard Løken, Ella Strøm Eriksen og Jacob Alveberg (alle landslaget). NSF telemark  

Dette var sesongens første snøsamling siden den årlige breddesamlingen i Hintertux i høstferien ble avlyst pga. snømangel. En ganske 'sulten' gjeng som nå bestod av ialt ni utøvere, hvorav fem fra skigruppa i Bækkelaget.

Både vær og snøforhold spilte på lag og det ble perfekte forhold. "Utrolig deilig å komme på ski igjen og få tilbake skifølelsen jeg hadde på slutten av forrige sesong" kommenterer Jacob, og fortsetter "I tillegg var det gøy å være på samling når hele laget og rekruttlaget var sammen".

Ella fortsetter "Det var hyggelig å møte noen av de utenlandske utøverne. Denne gang utenfor konkurranse, både på barmark og på ski".

"Kanskje den beste snøsamlingen vi har hatt i Tux noen gang med tanke på været" sier Gøril. "Veldig bra å få kjørt inn nytt utstyr under gode forhold".

Det ble en spesiell situasjon for Trym denne gangen. "Jeg fikk kjørt mer enn forventet og uten plager i kneet, noe som tyder på at jobben som har blitt gjort med «knegruppa» på Olympiatoppen og alene de siste 7 1/2 mnd har fungert. I tillegg til å skli rolig rundt og vært litt hjelpetrener for utøverne på laget, lå fokuset på mye Slow-drill øvelser på ski og mobilitet samt styrke på barmark".

Alle ser frem til neste neste samling i midten av november.

 

Gøril Strøm Eriksen NSF telemark  

Jacob Alveberg NSF telemark  

Ella Strøm Eriksen med Trym Nygaard Løken i bakgrunnen. NSF telemark  

Emil Langhus Bye NSF telemark  

Til toppen