Du er her:

Sterk sesongdebut på NC Kvitfjell

Endelig ble det arrangert telemarksrenn igjen og BSK-utøverne dominerte resultatlistene. En spennende sesong er i gang.

Forrige helg ble det endelig arrangert NC-renn i telemark og det skjedde på Kvitfjell. BSK har 4 av 5 utøvere på landslaget denne sesongen og de har derfor fått ganske mye skikjøring på snø på samlinger både i Østerrike og Italia. Heldigvis har alle også klart å holde seg friske under vanskelige situasjoner både ift. utenlandsreiser og trening.

På Kvitfjell var det godt å se at BSK-utøverne leverte sterkt i alle klasser. Trym Nygaard Løken kjørte kontrollert og effektivt og vant Menn senior, både i lørdagens sprint og søndagens parallell.
Trym vinner lørdagens Sprint overbevisende. Morten V. Eriksen  
Jacob Alveberg var uheldig på lørdag en brakk en stav og endte på 5. plass. På søndag gikk det bedre og Jacob fikk en flott 3. plass bak Trym og tidligere landslagsutøver Sivert Hole fra Åndalsnes IF.
Litt dramatikk da Jacob vinner bronsefinalen i parallell. Morten V. Eriksen  

Gøril Strøm Eriksen kopierte Tryms resultater i Kvinner senior og vant også både lørdag og søndag. Den sterkeste konkurrenten og landslagskollega Kaja er ute med skade men hun kommer forhåpentligvis tilbake senere i sesongen.
Gøril med bra fart på skiene både lørdag og søndag Morten V. Eriksen

Ella Strøm Eriksen er ny på landslaget denne sesongen og kommer på 2. plass både lørdag og søndag, begge dager kun slått av Emma Araldsen fra Hagahogget. Det blir spennende å følge begge junior-jentene på den store 'WC-scenen' og ikke minst i Jr-VM senere på sesongen. I skrivende stund er de Frankrike og Sveits for FIS/WC-renn
Ella i semifinalen hvor hun ligger bak men skøyter forbi og vinner hårfint. Morten V. Eriksen

Emil Tobias Langhus Bye kjørte også veldig bra på Kvitfjell og vant sin klasse både lørdag og søndag. Emil har jo ikke fått så mye port-trening som landslagsutøverne men han er trolig den som ivrer mest etter å komme seg på fellestrening med Hagahogget Låmlag. Vi heier på Emil og håper det blir Jr-VM på ham i Sveits senere i mars.
Emil har god grunn til å se fornøyd ut etter helgen på Kvitfjell Morten V. Eriksen

Her er hele BSK-gjengen som deltok på Kvitfjell. Sterke telemarksutøvere som vi vil følge tett i sesongen videre, men vi skulle gjerne hatt noen deltakere i de yngre aldersbestemte klasser. 
Fra venstre Ella, Gøril, Jacob, Trym & Emil. Morten V. Eriksen

Kjenner du noen som har lyst til å prøve telemark så ta kontakt med Anita Strøm Eriksen

Neste NC-renn er i Vardåsen (Asker) mer info kommer her

WC terminliste finnes her

Til toppen