Du er her:

Snøsamling på Beitostølen 26.-28. november 2021

Endelig var det igjen tid for å møtes til snøsamling, etter 2 års ventetid. En supersosial helg med intens trening på snø. Fredag ettermiddag og kveld ankom mange spente barn og ungdommer – og stemningen var til å ta og føle på. Luften i rommet var full av energi!

Godt over 200 påmeldte til Bækkelagets årlige breddesamling med utøvere, foresatte og trenere fra alle aldersgrupper. Nytt av året var at vi ble fordelt på hotellrom i stedet for å bo i leiligheter, og at måltidene ble servert i hotellets restaurant i stedet for i Beitohallen.

Flere av oss satt nok stor pris på oppgraderingen til hotellrom, men sannsynligvis savnet noen av utøverne tradisjonen med å bo gruppevis i egne leiligheter, noe som alltid er stas, spesielt de første årene man får bo «alene».

Noen juniorer reiste opp allerede torsdag kveld for å tyvstarte samlingen med 2 ekstra treningsøkter på fredag.

Fredagskveld var det sportsmiddag med deilig «fredagstaco» på menyen. Etterfulgt av informasjonsmøter for de forskjellige aldersgruppene, samt smørekurs i sportsbutikken for de som ønsket det.

Lørdagen startet tidlig med en deilig frokostbuffet før første treningsøkt.

Et yrende stadion stappfullt av barn og unge i alle aldre ble delt etter beste evne, både mellom aldersgruppene og med flere andre klubber. Skigleden var på topp - og for de fleste var nok dette sesongens første tur på snø.

  

I løpet av dagen var det teknikk-kurs for foreldre både i skøyting og klassisk.

Etter lunsj holdt hovedtrener Kari og sportslig leder Jan en paneldebatt med tema: trening, kropp og ernæring.

Tradisjonen tro ble hele gjengen fotografert med luer fra Oslo Sportslager, før dagens andre økt.

Lørdag kveld var det festmiddag med julemat og utdeling av 5-års statuetter, 10-årspokaler og 15-årsplakett for karusellrenn, samt prisene som årets trener, årets ildsjel og årets utøvere.

Senere på kvelden var det «foreldrefri» disco i kjelleren.

Søndagen hadde noen trening på stadion, mens andre valgte langtur på Valdresflya.

For mange var nok dette den aller første snøsamlingen med klubben. Det er herlig å se at det rekrutteres nye generasjoner skiløpere i klubben.

Takk til en super festkomite som klarte å gjennomføre en strålende og uforglemmelig helg på Beitostølen.

Heia dugnadsånden og heia BSK!

Til toppen