Du er her:

Skigruppas motbakkeløp Brannfjell Opp!

Skigruppas tradisjonsrike motbakkeløp Brannfjell Opp! gikk av stabelen torsdag 30.sept. Hele 148 ivrige BSK'ere i alle aldre trosset skremmende værmelding og stilte til start. Raskest av alle opp til Brannfjelltoppen var Jonas F. Ingierd (15).

Pallen Brannfjell Opp 2021. F.v. Håkon Ophus, Jonas F. Ingierd, Wilhelm Deinboll

 

Værmeldingen varslet flomfare, men vi styrte heldigvis unna regnet og det ble nok en strålende gjennomføring av Brannfjell Opp. Dette var den 16. gang skigruppa arrangerte dette trivelige motbakkeløpet, som har løyper for alle aldre. Korteste løypa er ca 400 meter og løpes av barn opp til 2. klasse, og så er det stadig lengre og tøffere løyper helt til man starter nede ved sjøen ved Middelalderparken fra 9.klasse og oppover. Langløypa er rundt 3,5 km lang og har ca 200 høydemeter. En kraftprøve med andre ord. 

Raskest av alle i år var Jonas Fenne Ingierd som med tiden 16:09 forbedret sin personlige rekord med over halvannet minutt og klokket inn på den 8.beste tiden som er løpt gjennom løpets 16-årige historie. Håkon Ophus fulgte opp med 2.plass med tiden 16:50 og Wilhelm Deinboll med tredjeplass på 17:15.  

Raskeste kvinne i dag var Milla G. Andreassen som klokket inn på 18:20, og med det perset med godt over minuttet og plasserte seg helt i toppsjiktet av beste kvinnetider gjennom tidene (kun tre sekunder bak rekorden).

Det ble satt mange personlige rekorder i dag, sjekk hall-of-fame for dine noteringer.

Klikk her for resultater fra løpet, samt oversikt over alle historiske tider (hall-of-fame).

Til toppen