Du er her:

Resultater karusellrenn 2

Karusellrennene i vinter er preget av Covid19 restriksjoner, men vi får dem gjennomført som mange små testrenn internt i hver enkelt treningsgruppe som del av ordinære treninger. Samlede resultater fra renn 2 og foreløpige sammenlagtresultater er lagt ut.

     

Også karusellens andre renn måtte avvikles som uformelle testrenn innad i kohortenes ordinære treninger og spredt over flere dager. Restriksjoner rundt Covid19 gjør at vi nå må arrangere innenfor de faste kohortene på max 10 løpere, men likevel hadde vi totalt 171 løpere som noterte seg tellende resultat på årets andre karusellrenn. 

Resultater finner du som alltid på vår karusellside

Vi har også lagt ut foreløpige sammenlagtresultater på denne siden. 

Sesongens tredje og siste karusellrenn må dessverre også avvikles på samme måte innad i hver treningskohort som del av ordinær fellestrening. Dette vil skje på en av treningsdagene før påske, så sjekk planen for din gruppe i Spond. Merk: dette rennet blir også tellende som årets klubbmesterskap!  Vi krysser fingrene for at det ikke blir ytterligere innstramminger som forbyr utendørstreninger nå inn mot påska. 

Til toppen