Du er her:

Reisebrev fra Mallorca

Mens høstferien i Norge var grå og trist, fikk vi eldste i juniorgjengen en solfylt treningsferie på Mallorca.

Vi dro opp på tirsdagen i høstferien og drøyde skolestart et par dager for å få en uke her nede. Dagene har vært fylt med en god blanding av harde treningsøkter etterfulgt av maks restitusjon på stranda.


Fornøyd gjeng etter intervall opp Puig de RandaVi holdt til rett utenfor Palma og området egnet seg godt til variert trening. Langs strandpromenaden har vi både dratt på joggeturer og gåturer i løpet av uka. Rulleskiøktene har vi hatt lenger inn i landet på småveier mellom gårder og golfbaner. Vi var så heldige å ha treningssenter på hotellet, så der ble det pushet en del vekter på styrkeøktene.

 

 

Denne uka har vi også turet rundt på øya, og fått opplevd mange nye steder. Spesielt var sykkelturen høydepunkt, da vi leide racersykler og sykla hele 108 kilometer. Sykkelturen startet i Port de Pollenca og ut til fyret på Cap de Formentor. Senere syklet vi innover i landet og opp mot fjellbyen Lluc. På toppen av Lluc var det mange som kjente det i beina etter en mils motbakke med opp mot 575 meter stigning.

Cap de Formentor

En av de siste dagene hadde vi også en bra rulleskiøkt med intervaller opp mot fjellet Puig Major. Økta var god og hard, så den heldigvis etterfylt av deilig lunsj og bading i nydelige Port de Sòller.

Vi har selvsagt utnyttet solsengene i pausene, men også mellom øktene har det vært aktivitet. På stranda har vi spilt både volleyball og strandtennis. Der må vi også legge til at Jon spesielt skiller seg ut med meget høyt nivå på volleyballen etter tidligere karriere. Vi fikk også prøvd oss på en alternativ økt med padel tennis, en slags blanding mellom tennis og squash. Padel tennisen falt i smak, men det skal nok litt mer øving til før vi blir proffe.

For å reise rundt på turen har Jon vært trofast sjåfør i minibussen. Slik har Jon og Kari lært seg å elske litt ordentlig russemusikk pluss at Jon har spedd på med litt Sommerdraum av Rotlaus for sikkerhets skyld. Og for de som trodde at Kari var lei av David Guetta, kan vi bekrefte at hun fortsatt er storfan. Den ene kvelden busset vi også en tur til Palma for å oppleve gamlebyen og den berømte katedralen. Vi jentene hadde selvsagt allerede tatt oss en shoppingrunde i Palma tidligere i uka.

Vi har alle kost oss masse på Mallorca og er så glade for denne turen. Dette må bli tradisjon!

Til toppen