Du er her:

OBOS Oslo skifestival gikk av stabelen i Holmenkollen i helgen

BSK stilte med mange løpere fra 11 års klassen til eldste junior klasse. For junior hadde rennet også status som Østlandsmesterskap. Rennet inngikk i Superski-cup for 13 og 14 - års klassen og i Møller-cup for 15 og 16 - års klassen.

Det var meget god deltagelse i alle klasser med løpere fra hele landet. For klassene 13 år og eldre er det sammenlignbart med ungdommens holmenkollrenn, hovedlandsrennet og NM for jr. Alt på samme helg! Tross litt koronafrafall var det god deltagelse og flott innsats fra alle i gult og blått.

Vi må tillate oss å trekke frem noen resultater:

Milla leverer igjen på høyeste juniornivå i K17. Hun vant overlegent klassen og fikk i tillegg tredje beste tid av alle juniorjentene (17-20år). Vi gleder oss til NM og NC!

Fredrik leverte et fantastisk løp i M19/20 og ble til slutt nr. 6 i et meget sterkt felt med flere juniorlandslagsløpere til start. I J16 er Helene på gang og fikk en fin 4. plass bare 5 sekunder fra pallen. I J14, med 104 påmeldte, skøytet Ada inn til en meget sterk 8. plass og i J 11 gjorde Emma et flott løp og ble tilslutt nr. 14.

Gratulerer til alle fem og alle BSK løpere som kjempet seg igjennom knallharde løyper i Kollen.

Da er det bare å glede seg til KM neste helg. Dette blir et litt mer kompakt arrangement iom lettelser i covid-reglene. Det gjør det også lettere for alle blå-gule å heie på løpere fra andre klasser!