Du er her:

Norway Cup konkurranse!

Hvilken aldersgruppe i BSK Ski avholder flest dugnadsskift under årets Norway Cup?

I fjor vant 2012-gruppen den prestisjefylte premien foran 2009-gruppen som vant året før. Premien til den beste gruppen, i tillegg til gleden av å vinne, er en kveld med pizza og drikke. Så MELD DERE PÅ DUGNAD og bidra til at nettopp DIN gruppe går av med seieren!

For å kåre en vinner teller vi alle skift som er ført mot den aktuelle aldersgruppen, så all innsats teller. Så husk å føre timer mot Skigruppa og ditt alderskull og få med alle utøvere, foreldre, familie og venner til å støtte opp og sørge for at ditt alderskull vinner!

Påmelding kan dere gjøre her:
Rubic Funksjonærpåmelding autentisering

Dugnad er sosialt der man treffer gamle venner og møter nye. I tillegg får man betalt avhengig av hvor mange skift man tar:

  • All innsats blir målt per time
  • 5 skift gir halv pris på samling på Beitostølen – dette gjelder også foreldre så her er det mye å spare
  • Utbetales høyere sats for personer født 2008 og eldre
  • Alle under 18 år som har jobbet 3 skift eller mer, får utdelt et gavekort og mannskapsgave på lørdagen eller søndagen på slutten av NC.
  • Alle over 18 år som har jobbet 3 skift eller mer får utdelt mannskapsgave + Norway Cup glass lørdag eller søndag på slutten av NC. De blir også invitert til mannskapsfesten
  • Verver man inn folk/ikke medlemmer til å jobbe dugnad som er over 16 år, kan disse jobbe for den gruppen de vil. Dette registreres i mannskapsportalen

Lykke til i konkurransen og måtte den beste gruppen vinne!!

Til toppen