Du er her:

NC junior og KM Oslo!

Rennsesongen er for alvor i gang og de to siste helgene har det vært Norgescup junior, Oslo Skifestival, og sist men ikke minst: Bækkelaget har arrangert KM Oslo!

Årets første norgescup for junior fant sted på Lygna 19-21.januar. Der gikk utøverne sprint i fristil fredag, distanserenn i fristil lørdag, samt distanserenn i klassisk søndag.

Under sprinten tok Helene og Milla tok seg videre fra prologen. Helene var dessverre én plassering unna avansement til semifinale, mens Milla hadde god kontroll i sin kvartfinale. Etter en litt halvveis semifinale klarte Milla å mobilisere til en skikkelig kraftprøve i finalen hvor hun klarte å knipe seieren etter et durabelig spurtoppgjør.

For de eldste, altså M19/20 og K19/20 ble lørdagens fristilsrenn gjennomført som en fellesstart grunnet uttak til samme øvelse under junior-VM. Etter cirka halvgått løp fikk Milla en luke som skulle holde helt inn til ny seier. Denne dagen var det svært kaldt, spesielt for de yngre guttene, noe som førte til at flere sparte seg til dagen etter.

Søndagens klassiskrenn var vi igjen fulltallige. Milla tok en svært overlegen seier og sikret helgens trippel slik hun har for vane med når det arrangeres norgescup for junior! I tillegg gikk Helene et superløp og gjorde sin beste NC-plassering med en 14.plass! For gutta var helga noe tyngre, men øynene rett nå mot god progresjon utover vinteren.

Så kom vinterens store begivenhet for oss i Bækkelaget, nemlig KM arrangert av oss! Og for en flott helg det ble! Folk bidro som løypevakter, i kiosk, parkeringsvakter, premieutdeling osv osv osv. Sammen skapte vi er svært profesjonelt arrangement som vi har fått masse gode tilbakemeldinger på! Her skal vi være stolte!

 

Lørdagens klassiskrenn ble arrangert i nydelig vær og perfekte faste løyper. Tross noe mildere vær og mer vind sto løypene seg veldig godt gjennom søndagens renn også.

Vi klarte også å få kloa i to KM-gull i løpet av helga, samt flere medaljer. Ekstra gratulasjon til Ada Korsnes Eriksen med seier i J16 lørdag og Fredrik Sjøholt med seier i Menn senior søndag!

Slike arrangementer er svært viktig inntekt for Skigruppa for å holde aktivitetstilbudet oppe med best mulig opplegg til lavest mulig pris. Vi takker for alle som bidro, og vi håper at alle ser hvilken innsats som legges ned og blir inspirert til å bidra ved fremtidige anledninger! 

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Til toppen