Du er her:

Milla setter seg i respekt hos senioreliten!

Milla fikk prøve seg individuelt i sprint og distanse i Sr-NM. Det gikk "sjokkerende" bra!

 NM del 1 for senior arrangeres denne uken på Vind Idrettsplass ved Gjøvik. Under torsdagens sprint i fristil og fredagens 10km i samme stilart fikk de 10 best rangerte juniorene etter fis-punkter lov til å delta. Det betydde at Milla var klar til å måle krefter mot eliten begge dager.

Torsdag startet med prolog hvor Milla smalt til med en 5.plass! Så kom en kvartfinale med langt tøffere motstand enn hun pleier å møte i kvartfinaler i juniorrenn. Det var jevnt, men Milla kom først og gikk videre. Semifinalen ble enda mer spennende da ble nr 3 og måtte vente på tiden i den andre semifinalen. Milla sin tid holdt og finalebilletten ble sikra som LL (lucky loser). I finalen var Skistad, Weng og co litt for sterke, men en 5.plass er uansett enormt imponerende!

 Fredag startet Milla før det antatt beste. Ganske sent grunnet fis-punkter, men før de fleste fra elitelandslaget og rekruttlandslaget. I mål ser vi på bildet at hun gikk inn til en soleklar ledelse! De andre kanonene kom på løpende bånd etterpå, så Milla rakk aldri å sette seg i lederstolen og vinke til kamera. Men det kom stadig inn store navn som ikke klarte å dytte Milla nedover på lista. Da alle var i mål kan vi oppsummere med en knallsterk 6.plass!

Vi får dessverre ikke se Milla på stafetten grunnet avreise til Jr-VM, men vi gleder oss stort til å se hva hun kan utrette der og ønsker masse lykke til!

Til toppen