Du er her:

Landslagstrio fra BSK blir kvartett!

Telemarkslandslaget er tilbake fra enda en snøsamling på breen i Hintertux og trioen fra BSK har blitt en kvartett, vi gratulerer Ella Strøm Eriksen med landslagsplass!

Gøril, Trym, Ella & Jacob på vei til ny treningsdag. NSF/Frederic Bruaset Bræin   

Ella har fått være med på flere landslagssamlinger i det siste men den det er ingen tvil om at det formelle uttaket på landslaget er en viktig milepæl for siste års junioren fra BSK. En skikkelig motivasjons-boost før sesongen starter for alvor.

Landslaget består av BSK-kvartetten samt Kaja Konow Bjørnstad fra Hagahogget Låmlag, som forhåpentligvis snart er tilbake etter skade. Laget er inne i en intensiv treningsperiode og er nå tilbake fra sin tredje snøsamling i høst på breen i Hintertux.

Trym kommenterer: "Igjen veldig varierende føre og vær i høyden, men tross det en veldig god samling for samtlige. Kult å se det løsner for flere når vi nå nærmer oss sesongstart. Ser frem til å matche oss mot resten av verden om bare noen få uker!"

Trym med bra flyt i Tux-traséen NSF/Frederic Bruaset Bræin

 

"Bra med litt bedre snøforhold enn tidligere og dermed ble litt større del av skianlegget åpent. Det betyr litt bedre plass på breen men det er forsatt mye folk og tett mellom trasèene" sier Gøril.

Tett mellom trasèene i Tux, men Gøril har stø kurs NSF/Frederic Bruaset Bræin   
"Har hatt en fantastisk uke her i Hintertux med varierende vær. Vi har fått trent på masse ulike forhold og kjørt mye porter. Utrolig flott å kunne være i Østerrike og trene nå like før sesongstart" sier Jacob.

Jacob i bra driv NSF/Frederic Bruaset Bræin  
"Veldig gøy på første samling med landslaget. Mye bra trening under gode forhold og jeg ser frem til en spennende sesong med Jr-VM som store mål. Håper nå og få kjørt mange WC-renn som matching frem mot Jr-VM".

Ella i toppen av treningsløypa NSF/Frederic Bruaset Bræin

 

Siste: Grunnet nylig Covid19-nedstegning i Østerrrike kan første FIS-renn i starten av desember bli avlyst, og det jobbes med alternativ rennsted.

Telemarksavd. i BSK Skigruppe er åpen for nye medlemmer uansett ferdighetsnivå og vi har endel utstyr til gratis utlån, ta kontakt med oppmann Anita Strøm Eriksen hvis du vil prøve telemark. 

Til toppen