Du er her:

Klubbshop er åpen!

Klubb shop med VINTER- og SOMMER-kolleksjonen er åpen med leveranse før Birken!

Et bilde som inneholder tekst, spillerAutomatisk generert beskrivelse

Vi kjører en ny runde med bestilling av BSK klubbtøy! 

Nå er det igjen mulig å bestille klubbtøy for både store og små! Vi har også denne gangen åpnet for vinterkolleksjonen og sommerkolleksjonen så vi kan få det vi har behov for til ute- og inne-trening og være klar til vårsesongen som kommer raskt! 

Bestillingsvinduet er åpent fra 16. januar og stenger 28.januar, dette for å kunne få levering før Birken og påske! Det er forventet levering rundt 8.mars 2024.  

Dette vil nok være siste mulighet på denne siden av sommeren så har dere behov for treningstøy kan det være lurt å benytte sjansen nå! Dette gjelder også spreke foreldre som trener litt selv. Tøyet fra Trimtex er av god kvalitet og veldig hyggelig å se BSK kledde mosjonister rundt i nærområdet! 

Vil fremheve «VISION 3.0 KONKURRANSETIGHTS» som benyttes av barna til konkurranser om vinteren. Det er også en meget god sommertights både for voksne og barn! I kombinasjon med «RUN T-SKJORTE» eller «RUN SINGLET» er man kledd for de fleste treningsøkter! I vår-/høst-sesongen eller når været er litt guffent vil den gode jakken «INSTINCT 2.0 JAKKE» beskytte mot elementene.  

NB: Avtale med Trimtex skal reforhandles og pga dyrtid osv så vil muligens noen priser gå opp (som på alt annet). Dette er da siste mulighet for å handle med de gode prisene vi har nå! Vi fortsetter mest antagelig med Trimtex som leverandør, men benytt sjansen til å bestille det du har behov for med «gamle» priser nå! 

MERK: Trimtex byttet netthandelsløsning i høst.  

Link til Teamshop (må benyttes!): https://shop.trimtexcustom.no/ 

BSK unik Teamkode for shop: baekkelagetlangrenn-2518 

De som handlet ved forrige klubbshop periode benytter bruker som ble opprettet da, men vil få spørsmål om ny Teamkode.  

For de som ikke opprettet bruker ved siste klubbshop så er det raskt og enkelt å lage en bruker og løsningen er enkel å bruke!  

Få en enkel innføring her: https://trimtexcustom.no/pages/innlogging-kode-teamshop 

Tips til shopping er å trykke på vis alle produkter på toppen av siden for å få tilgang til alt. På høyresiden er det da en filtermulighet der man kan sortere på herre, dame, junior osv.  

Det er ikke noe krav om at man må kjøpe nytt tøy selv om designet er nytt og man kan fortsatt bruke klær fra tidligere kolleksjoner.  

Kort info om bestilling fra Trimtex: 

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Trimtex kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter teamshoppen er stengt.  

Du skal motta en ordrebekreftelse fra Trimtex når din ordre har gått gjennom. 
  
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00. 

Sponsoransvarlig BSK kan også være behjelpelig.  

Lykke til! 

Til toppen