Du er her:

Klubbkveld med Sportslageret 8.nov!

Mange har allerede hatt første tur med ski på bena i år! Det er fantastisk å bli påminnet den fine tiden som kommer! Da passer det bra at det 8.november blir handlekveld med Oslo Sportslager på Skullerud! "Butikken" åpner kl. 18.00 og har åpent til kl. 20.30. Denne gangen er det fokus på vinter!  

Oslo Sportslager har med et utvalg av ski, sko og staver til alle aldersgrupper og tar opp bestilling. Skiene plukkes av Oslo Sportslager i butikken og kan hentes mot slutten av november. 

På denne kvelden er det ekstra gode priser og en gylden mulighet til å sikre seg sesongens utstyr. 

Viktig å ha med høyde og vekt på utøver for at man skal kunne finne riktig ski!Oslo Sportslager har ikke med spennmåler til Skullerud, men ta gjerne med de skiene dere har og få de levert inn til slip/prepp til spesialpris👍Dersom man er usikker på spenn osv. på eksisterende utstyr kan dere komme ned til butikken i sentrum så kan Oslo Sportslager måle ut og utrede! Ta med dine brukte ski og få samme pris for slip og grunnprepp som ved kjøp av nye ski. 

Dette er en fin mulighet til å få tak i rett ski til en god pris før det blir utplukket og det vil være en stor fordel at ekspertene fra Oslo Sportslager kan plukke de rette skiene i fred og ro og vi slipper å vente i butikken!

Velkommen! Og HUSK Å TA AV SKO VED INNGANGEN!

Til toppen