Du er her:

Klubb shop med sommerkolleksjonen er endelig åpen!

Klubbtøyet for skigruppa i BSK har nå vært tilgjengelig siden høsten 2021. Det nye designet blir lagt merke til og vi synes det har blitt veldig fint! Det er veldig gjenkjennbart i renn, i skiløypa og i nærområdet! Bestillingsvinduet er åpent fra 13. mai og stenger 22.mai.

 

Nå er det igjen mulig å bestille klubbtøy for både store og små! Vi har denne gangen åpnet for sommerkolleksjonen med vinterkolleksjonen også tilgjengelig. Blant annet er Puls serien fin som turtøy og overtrekks dress i forbindelse med trening på de dagene da været ikke er på sitt beste.

Det er mange aktive foreldre i klubben vår og har dere behov for nytt treningstøy så kan det være en god mulighet å fornye noe i treningsgarderoben med BSK tøy. Ved å trene i BSK kolleksjonen vil dere få treningstøy i god kvalitet og samtidig være med å reklamere for klubben og våre sponsorer.

Vil også fremheve en nyhet som er tatt inn i kolleksjonen i år. Løpejakken Instinct kommer i størrelser fra x-small for dame og fra størrelse small for menn. Dette er en god jakke som også har litt beskyttelse mot elementene.

Det er ikke noe krav om at man må kjøpe nytt tøy selv om designet er nytt og man kan fortsatt bruke klær fra tidligere kolleksjoner.

Bestillingsvinduet er åpent fra 13. mai og stenger 22.mai. Det er forventet levering uke 26.

Link til Webshop i Trimtex
 

Til toppen