Du er her:

Kanonhelg på kretsmesterskap i Linderudkollen

Denne helgen var det duket for årets kretsmesterskap i Linderudkollen! Det var renn begge dager, med klassisk stil på lørdag og fristil søndag. Endelig var det en rennhelg som nærmet seg normalen, med lettelser i koronarestriksjonene. Det åpnet for mer heiing i løypene fra ivrige foreldre og venner.

For mange er kretsmesterskapet sesongens høydepunkt, med mange utøvere til start fra hele Oslo. For 13-14-åringene var også KM en del av vinterens Superski-cup. BSK var godt representert og hadde mange løpere til start både lørdag og søndag. Det var mange ivrige BSK’ere, særlig i de yngste gruppene, og BSK gjorde seg bemerket med flere gode plasseringer. J14 klassen hadde gode plasseringer begge dager, med alle fire jentene inn på topp 11 hver dag.  

  

 

 

 

 

 

På lørdag var det fine løyper og klassisk på programmet, men uheldigvis litt krevende smøreforhold rundt null. Det satte imidlertid ikke noen stopper for innsatsen! I juniorgruppa kom alle løperne på topp 10, og Eline i K19/20 slo til med en bronseplass!

Enda mer spennende blir det for juniorene neste helg, under Norgescup på Åsen. Eline var ikke den eneste jenta som fikk pallplass; Både Helene i J16, Lotte i J14 og Ida i J13 fikk alle sølv. Blant guttene gikk både Christoffer i G14 og Liam i G12 inn til bronseplasser. Balder i G16 var også nær en pallplass, men endte på den litt sure 4. plassen, sju sekunder bak vinneren.  

 

 

 

 

 

Mange flinke BSK-løpere var det også på søndagens skøyterenn. Sola skinte over tåka i byen, og Kjelsås leverte nok et vel gjennomført renn. Det var ikke mange juniorer til start på søndag, på grunn av neste helgs NC-renn. Det var gøy å se Felix til start i M19/20 etter et halvår med mest sykling på programmet. Vi fikk ellers tre flotte bronsemedaljer, med Helene i J16, Marcus i G12 og Emma i J11. Også gøy med mange gode jenter i J13, og Mari som debuterer med kretsmesterskap. 

   

For en helg! Gratulerer til alle gode utøvere som gav jernet denne helgen! Det sendes også en ekstra takk til foreldre, som stiller opp med smøring og heiing. BSK-gjengen sikret god stemning både på stadion og ute i løypene. Neste helg er det klart for NC for juniorene, og cup-renn for både 13-14-åringene og 15-16-åringene. Vi gleder oss masse til enda en fartsfylt og morsom rennhelg!

Til toppen