Du er her:

Julekalendersalg i skigruppa

Det nærmer seg desember og dermed tid for årets julekalendersalg i skigruppa. Dette er en tradisjon vi har hatt i alle år for å sikre skigruppas drift.

Det fungerer slik at alle aktive medlemmer opp til og med de som er i 16-årsgruppa kjøper 10 stk. julekalendere av skigruppa for 500 kroner, som medlemmene igjen selger i sitt nabolag, familie eller til andre bekjente for 50 kr/stk. Pengene fra salget beholder dere selv. 

Under hver luke i kalenderen skjuler det seg et nummer, og har man rett nummer vinner man en premie fra våre sponsorer og snille givere. 

Julekalendrene blir delt ut i etterkant av treningene framover. Det kan være lurt å starte med forhåndssalg allerede nå slik at man rekker å få solgt unna før første luke skal åpnes.

Faktura ettersendes på epost fra MinIdrett til alle som får utlevert julekalendere. Om du ikke mottar epost med faktura er det enten fordi du ikke er oppført som medlem, eller fordi e-postadressen som er registrert er feil. Ta da i så fall kontakt med oppmann for din gruppe.

Skigruppa oppfordrer til deltakelse for å sikre vår aktivitet. Vi kan imidlertid ikke pålegge deltakelse i dugnadsarbeid, så om du ikke ønsker å bidra så ta kontakt med din oppmann.

Til toppen