Du er her:

Comeback og rett til topps for Trym

Det skulle bare to renn til etter langt avbrudd før Trym idag gikk til topps i italienske Livigno. Det blir en spennede worldcup finale til uken i Pra Loup
Fra venstre Noe Claye (FRA), Trym Nygaard Løken og Yoann Rostolan (FRA) Nils Jakob Alveberg

Telemarklandslaget er ut på siste worldcup-runde med tre renn i Livigno i Italia. Trym Nygaard Løken har vært ute etter operasjon i slutten av fjoråret. Det ble et fantastisk comeback for Trym og etter et uhell og litt ned på resultatlista i det første renn ble rett tilbake på pallen med en sterk 2. plass. I dagens renn ble det enda bedre da Trym gikk helt til topps foran to sterke franske konkurrenter, og et ganske utrolig comeback var et faktum.

Det var flere BSK-utøvere i sving og Jacob Alveberg har hatt en god formkurve i Italia med en flott 4. plass som beste plassering. Jacob ligger nå på en fin 5. plass i worldcup sammenlagt foran finale uken. Mikkel Nygaard Løken endte på en 14. plass som best.

I dameklassen ble det også sterke resultater. Gøril Strøm Eriksen fikk også gode resultater med plassering 4-5-5 i de tre rennene. Hun har levert jevnt bra gjennom hele sesongen og ligger 2. plass i worldcup sammenlagt. Beste norske resultat i kvinneklassen ble Kaja Konow Bjørnstad fra Hagahogget Låmlag som gikk helt til topps i et at sprint-rennene.

Artikkel på Skiforbundet.no her
Resultater på rennene i Livigno her

Trym Nygaard Løken Nils Jakob Alveberg
Jacob Alveberg Nils Jakob Alveberg
Mikkel Nygaard Løken Nils Jakob Alveberg
Gøril Strøm Eriksen Nils Jakob Alveberg
Til toppen