Du er her:

BSK-trio klare for WC i Oberjoch

WC-sesongen i telemark starter 21/1 og tre forventningsfulle BSK-utøvere er på plass i Oberjoch / Bad Hindelang.

Gøril, Jacob og Trym på siste samling på Ål før WC avreise

Det knytter seg vanligvis spenning til første WC-renn for sesongen, og iår mer enn tidligere. Med avbrutt fjorårs-sesong og spesielle tider er det nok mange som ikke har hatt optimale sesongforberedelser, men nå blir nok innstillingen å ta et renn av gangen. 

BSK-trioen består av Gøril Strøm Eriksen, Trym Nygaard Løken og Jacob Alveberg. På landslaget er også Kaja Bjørnstad Konow, men hun er dessverre ikke klar etter korsbåndsskade ifjor og kommer tilbake på ski iløpet av sesongen.

Det blir spennende å se hvordan våre håpefulle kan levere opp mot de beste utenlandske konkurrentene. Trym er endelig tilbake etter operasjon og lengre tids opptrening. 

Rett fra Oberjoch var planen å reise til Krvavec for flere renn, men dette er brått avlyst og det blir i stedet et par ekstra renn i Oberjoch. Så blir det en rolig februar men hvis alt går som planlagt en hektisk mars med WC-renn, junior-VM i Frankrike og til slutt senior VM i Sveits. Vi krysser fingrene for at våre utøvere holder seg friske, kjører fort på ski og at sesongen lar seg gjennomføre som planlagt.

Til toppen