Du er her:

Barmarkssamling på Sjusjøen!

22-24.september ble årets høstsamling avholdt på Sjusjøen i nydelig høstvær!

I år ble Trysil byttet ut med hytter/leiligheter på Sjusjøen, nærmere bestemt Natrudstilen. Juniorene dro opp allerede torsdag. Avreisen ble litt forsinka grunnet svært lite trivelig vær på torsdagen. Det ble derfor kun mål om å komme seg til hytta torsdag kveld. Fredag startet med en klissvåt langtur løp. Etter intens sko- og klestørking ble det etterhvert tid for ettermiddagsøkt på rulleski. Nå var sola kommet så til de grader frem og fint vær skulle det forbli resten av helga. Mens junior hadde teknikk og hurtighet i det svært solide rulleskianlegget på Natrudstilen kom det stadig flere og flere barn og voksne med BSK-klær til området. Mange rakk en økt fredag.

Lørdag var "alle" på plass og det ble startet opp med en beintøff fellesøkt. På planen sto det 4-minuttere løp m/staver. Denne startet i "normale" motbakker et stykke ned mot Mesnali. Så ble det endel småkupert og flatt før man på den fjerde 4-minuttern skulle angripe selve slalombakken! For de yngre var det valgfritt hvor mange man var med på. For de eldre og de som ønsket det ble spesielt den femte 4-minuttern knalltøff i så bratt motbakke at de aller aller fleste måtte gå nesten hele draget. De som fullførte seks stykker kom seg helt opp til Brannhytta på toppen av fjellet.

Ettermiddagsøkten var på rulleski. Her var de yngre gruppene for seg og brukte den store stadionflata først. Så tok 2011 og eldre over stadionflata med etpar felles stafetter hvor også etpar shaky foreldre måtte steppe inn på fartsfylte stafetter på lag med utøvere med sterke konkurranseinnstinkt!

Det har vært en tradisjon med Peppes på Trysil felles på lørdagen. Vi kunne ikke svikte den tradisjonen, så da ble det levert pizza fra Sjusjøen Café til felles bespisning i flerbrukshallen ved rulleskiarenaen. God stemning!

Søndag var det langtur på gruppene. De fleste til fots, mens junior sjekket ut og kjørte ned til Lillehammer for å gå langtur rulleski nordover på begge sider av Gudbrandsdalslågen.

Vi har allerede booka Sjusjøen Lodge 1 og 2 til neste år og gleder oss masse til å komme tilbake!

Til toppen