Du er her:

2023 for alvor i gang!

I helga har vi kjempet både lokalt og nasjonalt med KM Sprint og Lauritz Bergendahl i Oslo, Norgescup for juniorene på Lillehammer, samt Lygnasæterrennet for seniorene.

 Det har vært en flott skihelg med diverse vær og forhold. Vi har hatt utøvere helt ned i 2014-årgangen og helt opp til senior på startstreken. Det er gøy å se, og vi håper flere og flere hiver seg med på renn fremover!

 I Oslo gikk KM Sprint av stabelen lørdag i Sognsvann Snøpark. Her klinket søsknene Lotte og Liam Clement til med hver sin 2.plass i henholdsvis J15 og G13. Søndag var det Lauritz Bergendahls Minneløp i Sørkedalen. Julie Holter Henriksen ville ikke la Lotte være eneste i J15 med pallplass denne helga og smalt til med 2.plass her! 

På Lillehammer var det Norgescup for juniorene. På sprinten fredag fikk vi Helene, Balder, Wilhelm og Milla videre fra prolog. Milla gikk tilslutt hele veien til seier i en spennende finale! 
Lørdag var det 5/10km intervallstart fristil. Det ble en litt tyngre dag for guttene, men Helene klarte å sikre seg etpar nye NC-poeng også i dag. For Milla ble det ny seier etter sekundstrid mot Lyns Tuva Brusveen-Jensen.
Søndag var det 10/15km fellesstart klassisk. Her gikk Wilhelm og Balder knallsterke renn fra vanskelig startposisjon. Wilhelm gikk opp fra startposisjon 56 til en 26.plass, mens Balder gikk opp fra startposisjon 89 til en 37.plass! Milla forsvarte sin startposisjon og gikk inn til en suveren seier!
 I helga har Milla fått lov til å konkurrere i K19/20 i stedet for K18 siden dette er uttaksrenn til junior-VM. Det skal vanskelig gjøres å levere en sterkere søknad! Vi er dypt imponerte!

Tilslutt tar vi med Lygnasæterrennet som grunnet avlyst Skandinavisk Cup i Rovaniemi fikk besøk av mange gode seniorer denne helga. Fra Bækkelaget stilte Henrik Husdal og Tina Knutsmoen. Begge viste svært gryende form. Henrik gikk inn til en 5.plass, mens Tina gikk inn til en 7.plass. Vi gleder oss til senior-NM på Vind om 2 uker hvor også Milla er kvalifisert i en juniorkvote.

Til toppen