Du er her:

17.mai trening!

Hvert år har skigruppen en 17. mai-trening for alle fra 13 år og helt opp til junior og senior. Selv under pandemien fikk vi til å ha 17. mai-trening, om enn en litt annerledes 17.mai-trening for at den skulle være korona-vennlig.

Bildet er fra 17. mai-trening 2020 da vi måtte holde oss i to grupper på hver sin banehalvdel, men til slutt møttes i en planke- konkurranse.

17. mai-treningen vil inneholde konkurranser som nå har lange tradisjoner på denne spesielle treninga, slik som brus-stafett! Som alltid er det spiselige premier, både noe til alle som deltar, og til vinnere!

Treningen er for 13-14 år, 15-16 år, junior og senior. Den varer som vanlig fra kl 07.00 til 08.00 slik at alle skal rekke alle andre poster på programmet sitt den dagen. Oppmøte er på BSKs kunstgressbane på Ekeberg kl 07.00.

For å få en oversikt over hvor mange premier som behøves er det bindende påmelding til treningen. Påmelding må skje før søndag 14. mai er over, og foregår i Spond. Det har vært med mange deltagere tidligere, og vi satser selvsagt på å sette ny rekord.

Hipp hipp hurra!

Til toppen