Du er her:

17. mai trening

Hvert år har skigruppa en 17. mai trening for alle fra 13 år og helt opp til junior og senior. I år kan vi endelig gå tilbake til de tradisjonelle 17. mai treningen med trening og konkurranser som hauk og due hardcore, brustafett og mye annet moro.

17. mai treningen er som vanlig fra kl. 07.00 til 08.00 slik at alle skal rekke andre poster på 17. mai programmet sitt. Treningen er for 13-14 år, 15-16 år, junior og senior (f. 2010 - senior).

Oppmøte er på BSKs kunstgressbane på Ekeberg kl. 07.00.

For å få en oversikt over hvor mange premier som behøves er det bindende påmelding til treningen. Påmelding må skje innen fredag 13. mai i Spond.

Beste antrekk vil bli premiert. Det aller beste er om man får til et skikkelig 17. mai treningsantrekk. Beste antrekk kan for eksempel også være den kuleste/ fineste/ rareste/ mest spesielle racingdressen eller et annet morsomt antrekk som det går an å trene i. Vær kreative!

Ansvarlig trener: Vegard Seligmann Andresen

Det har vært med mange deltagere tidligere, og vi satser selvsagt på å sette ny rekord. Hipp hipp hurra! Håper alle får en fantastisk 17. mai!

Til toppen