Du er her:

17. mai-trening - OBS! oppmøte kl.08

Hvert år har skigruppen en 17. mai-trening for alle fra 13 år og helt opp til junior og senior. Selv i fjor fikk vi til å ha 17. mai-trening, om enn en litt annerledes 17. mai-trening for at den skulle være korona-vennlig. Det blir det også i år!!

17. mai-trening

 

 

 

 

 

 

 

Bilde er fra fjorårets 17. mai-trening da vi måtte holde oss i to grupper på hver sin banehalvdel, men til slutt møttes i en planke- konkurranse. I år også bli 17. mai-treningen preget av pandemien. Om vi vil kunne ta opp igjen noen av tradisjonene som måtte brytes i fjor, slik som brus-stafett, vet vi først nærmere dagen. Men 17. mai-trening blir det, og som vanlig vil det være noen premier. 

Treningen er for 13-14 år, 15-16 år, junior og senior (f. 2007 - senior).

17. mai-treningen er fra kl. 08.00 til 09.00. Slik at alle skal rekke alle andre poster på 17. mai-programmet sitt.

Oppmøte er på BSKs kunstgressbane på Ekeberg kl. 08.00.

For å få en oversikt over hvor mange premier som behøves er det bindende påmelding til treningen. Påmelding må skje innen torsdag 14. mai på spond.

Det har vært med mange deltagere tidligere, og vi satser selvsagt på å sette ny rekord. Hipp hipp hurra!

Håper alle får en fantastisk 17. mai!

 

Konkurranse!!!

Beste antrekk vil bli premiert. Det aller best er om man får til et skikkelig 17. mai-trenings-antrekk. Men beste antrekk kan for eksempel også være den kuleste/fineste/rareste/mest spesielle racingdress eller et annet morsomt antrekk som det går an å trene i. Vær kreative!

 

Hilsen Judith Ingela Rickertsen Hole

Til toppen