Du er her:

BSK klær og skiutstyr

Ski er i utgangspunkt en rimelig aktivitet, men noe utstyr er nødvening. Under følger litt informasjon om kanaler for kjøp.


Skigruppas trenings- og konkurransetøy

Skigruppa har egen kolleksjon med topp kvalitet skiklær fra Trimtex. Klær produseres på bestilling og leveres i posten. Bestilling kan kun gjøres når webshopen er åpen, noe den er 3-4 ganger i løpet av året. Åpning av webshop annonseres i treningsgruppene sine facebookgrupper. 

Normalt er webshop åpen i august, oktober, januar og april og Trimtex har en leveringstid på 6 uker. Brukte BSK-klær formidles på facebookgruppa som er beskrevet lenger ned på denne side.

Vi ber om at våre medlemmer i størst mulig grad benytter BSK klær på trening og konkurranse. Dette for å skape klubbfølelse og profilere våre sponsorer. Dette er selvfølgelig viktigere jo eldre utøverne er. 

Ski og utstyr

Dersom du skal kjøpe nytt skiutstyr så gjør du det hos vår samarbeidspartner Oslo Sportslager. Sportslageret sponser klubben med betydelig beløp hver vinter (avhengig av hvor stor omsetning vi skaper), og klubbens medlemmer får også gode rabatter ved kjøp av skiustyr, smøring etc der. Detaljer om rabattavtale får du informasjon om av trener/oppmenn eller andre i din treningsgruppe. Sjekk facebookgruppa for din gruppe. 

Vi er opptatt av å holde kostnadene for å drive skiidrett så lave som mulig. Anbefaler alle å kjøpe brukt utstyr (se link lenger ned), og begrense utstyrshysteri så lenge som mulig. Man klarer seg fint med ett par ski i de yngste årsklassene, og etter hvert ett par ski for hver stilart klassisk og skøyting i de eldre årsklasser. Mer informasjon om utstyrsbehov får du av din trener/oppmann. 

Bruktmarked

Vi har en egen åpen facebookgruppe for kjøp og salg av brukt utstyr. Denne finner du her
Ut over denne facebookgruppen så finner du mye bra utstyr på finn.no. 

Til toppen