Du er her:

Treningene er i full gang etter sommeren!

Orienteringstreningene er i full gang igjen etter sommerferie, og vi tar hjertelig i mot nye medlemmer som har lyst til å prøve orientering.

  Se info om de ulike treningsgruppene under, og meld din interesse til kontaktpunktene som er nevnt. Det er bare å møte opp og teste om dette kan være noe for deg, og om du etter noen treninger finner ut at dette er gøy så kan du melde deg inn i gruppa.

 

Tilbud til de yngste (7-12 år)

Klikk her for info

Treninger preget av lek og moro i trygge omgivelser på Ekeberg/Brannfjell, hvor man gradvis bygger forståelse for kart og kompass. Det har etter hvert blitt en stor og fin gjeng barn som trener orientering i BSK (opp mot 30 stk på trening) og et godt sosialt miljø. 

 

Tilbud til ungdom (13-16 år)

Klikk her for info

Mer orienteringsteknisk trening, hovedsakelig i Østmarka. Både fysisk og teknisk utfordrende enn for den yngste gruppa, men likevel trygt og godt og fint mulig å bli med selv med begrensede forkunnskaper. 

 

Tilbud til junior og senior (og godt voksne): 

Har et knallgodt o-teknisk treningsopplegg hver uke som passer alt fra elite til gamle gubber som liker å løpe i skogen. Ukas trening annonseres på lukket Spond-gruppe. Ta kontakt med sportslig ansvarlig Martin Schälli for å bli med (martin.schaelli@bluewin.ch)

Til toppen