Du er her:

Sølvmedalje til BSK i hovedløpet

Jonas Fenne Ingierd (15) sikret sølv til Bækkelaget på dagens langdistanse under hovedløpet i orientering i Levanger, og under gårsdagens sprintdistanse løp Viktor Meland-Tangen (13) inn til en flott 10.plass!

Sølvmedalje til Jonas Fenne Ingierd, Hovedløpet langdistanse 2021 Terje W. Pettersen

 
Det var et krevende trønderterreng som møtte våre løpere under dagens hovedløp i orientering, en terrengtype som skiller seg mye fra terrenget de normalt løper i på østlandet. Hovedløpet er uoffisielt NM for ungdom, og det store målet i sesongen spesielt når de store stafettene har blitt avlyst pga Covid.   

Løypa til 15-åringeneBækkelaget stilte med 4 løpere til start i årets hovedløp: Markus Hirsch, Aksel Eide, Jonas Fenne Ingierd og Viktor Meland-Tangen. Den av våre som behersket dagens langløype aller best var Jonas som etter litt småbomming i starten av løpet, avsluttet knallsterkt og sikret sølvmedalje knappe 15 sekunder bak vinneren fra Byåsen i Trondheim. Vi gratulerer! De andre tre gutta løp på noen utfordringer i de krevende løypene, men fullførte sine løp med stil. Viktor ble til slutt nr 28, Markus nr 35 og Aksel nr 48. 

I går var det sprint i Levanger sentrum og da var det vår hovedløpsdebutant Viktor (snart 14) som med en sterk 10.plass i 14-årsklassen var vår beste løper. Markus fulgte opp med et godt løp og 29.plass, mens Aksel og Jonas dessverre ble diskvalifisert etter å ha løpt forbi en post uten å stemple. 

Linker til resultater, strekktider og kart med GPS-sporing av løperne (Livelox):

Hovedløpet er nå over for i år, men deltakerne blir værende i Levanger ut uka på O-landsleir. Dette er minst like gøy som selve hovedløpet, med masse felles treningsaktivitet og moro med alle landets o-ungdom. 

Noen bilder fra løpene:

Jonas under langdistansen HL 2021 Terje W. Pettersen  

Markus under langdistansen HL 2021 Terje W. Pettersen  

Viktor under sprintdistansen HL 2021 Terje W. Pettersen  

Aksel under sprintdistansen HL 2021 Terje W. Pettersen  

Til toppen