Du er her:

God sesongstart for o-ungdommene til BSK

BSKs Jonas Fenne Ingierd (15) troner alene på toppen etter de tre første løpene av Trimtex-Cup klasse H15-16. Dette er sesongcup for ungdom i hele Akershus og Oslo o-krets.

Jonas Fenne Ingierd (15)Etter en lang corona-pause er det endelig åpnet opp igjen for orienteringsløp for ungdom. Konkurransesesongen startet sist helg med en tøff langdistanse fra Sandbakken i Østmarka, etterfulgt av en enda lenger langdistanse fra Dikemark i Asker og i går en meget krevende skråli mellomdistanse fra Sognsvann som også var kretsmesterskap. 

Fire av BSKs ungdomsløpere rykket denne sesongen opp i dobbel-klassen 15-16 år. Ikke bare møter de her konkurrenter som er ett år eldre enn seg, men løypene er også betydelig lenger enn i fjor og vanskelighetsgraden er økt til det vanskeligste nivået (A-nivå). Det er tydelig at gutta har trent bra i konkurransepausen, for alle viser at de behersker de krevende løypene veldig godt!

Den som har sparket aller mest fra seg så langt er Jonas Fenne Ingierd (15) som med overbevisende seier i de to første løpene og sølv i KM virkelig har vist 16-åringene og de øvrige konkurrentene hvor skapet skal stå. Han leder nå Trimtex Cup sammenlagt med god margin etter 3 av 8 løp.

Vi gratulerer med en strålende start på sesongen, og ønsker alle våre o-løpere lykke til videre! 

BSK O-ungdom, f.v. Markus, Jonas og Aksel Hilde Hirsch  

Jonas oppløpet på langdistanse i Asker Øyvind Hirsch  

  

Til toppen