Du er her:

BSK Herrer tar sølv i regionscupen !

11/12 gikk finalene i Regionscupen av stabelen i Slattum Idrettshall. Cupen inviterer lag fra eliteserien og 1. divisjon Øst over flere runders knock-out der BSK nådde helt frem til finalen.!
Victor Ekesubbe ledet laget til sølv i regionscupen

Vi var forberedt på en vanskelig finalekamp mot eliteserielaget Akerselva. Det ble det også. Allerede i første bytte bommer vi så vidt det er med en markering og ballen sitter i nota.. 1-0, og vi må nullstille.

Kampbildet fortsetter som forventet, Akerselva har mye ball, men vi er giftige på kontringer, og vi kommer til mange gode sjanser i første periode. Dessverre setter Akerselva 2-0 etter 16 minutter, noe som står seg til pause. Vi ligger under etter første periode, men er fremdeles godt med i kampen.

2. periode blir mye av det samme. Akerselva har mye ball, men vi står godt defensivt, og kommer til flere farlige sjanser, og til tross for at vi taper også denne perioden føles det fremdeles ut som at vi er med i kampen, mye på grunn av solid forsvarsspill og en god sisteskanse for dagen, Steffen Riisa.

Før 3. omgang står det 3-0, og vi er nødt til å gå aggressivt ut i siste periode.Dessverre starter 3. periode med at vi gjør to feil på offensive frislag, som gjør at Akerselva kan kontre inn både 4 og 5-0 før Sander Skarpodde kan redusere til 5-1. Da blir det vanskelig å komme tilbake, og til tross for at vi fremdeles kjemper på resten av kampen ender det 6-1 til Akerselva.

Det er mye godt å ta med seg fra kampen, men også ting som må jobbes med videre. Med det får vi sølv i årets Regionscup, og ønsker å gratulere Akerselva med gullet!