Du er her:

Treningsleir i Portugal

Friidrettsgruppen arrangerte påsken 2022 treningsleir til Alfamar i Portugal. Vi var på samme sted for 7 år siden, men med 15 utøvere og 3 trenere var vi ca dobbelt så mange denne gangen.

Reisen hjemmefra ble litt lenger enn vi hadde forventet. På grunn av kansellert fly og buss endte det med at vi overnattet første natten i Lisboa, og hoppet på første tog i retning Alfamar (uten billetter!). 

Utenom mye uflaks med utreisen kan vi ikke klage. Hotellet og treningsfasilitetene var veldig bra. I tillegg var været helt fantastisk hele turen. 

Banen var nyoppusset, men lå litt langt unna, derfor hadde vi også endel treninger på stranda, på gresset i bassenget, og i styrkerommet på hotellet. Det fine med dette var at det var færre skader enn vanlig på turen.

Utenom trening gikk tiden stort sett med til å gjøre helt vanlig charterferie-ting, som for eksempel bading og karaoke. Det var også flere andre norske friidrettsklubber på hotellet, så det var mange nye å bli kjent med.

Jeg tror alle er enige i at det var en fantastisk tur. Kanskje blir det treningsleir igjen til Alfamar, men med direktefly neste gang. 

Nå gleder vi oss til resten av friidrett-sesongen!

Til toppen