Du er her:

Sølv til Erlend Halmøy i UM

Erlend Halmøy var eneste deltager fra BSK i UM (NM for ungdom) i Trondheim 12-14. august 2022. Han fikk en fin andreplass på 400m i G17.

Erlend Halmøy i aksjonUM går over tre konkurransedager, og det startet på fredag med 400m. Det ble en flott start på mesterskapet for Erlend som klokket inn på 51,39. Det er kun 0,1 sek bak pers. Løpet holdt til en fin andreplass, og sølv. Gratulerer!

Lørdagen var det kvalifisering til 200m, og Erlend klarte 23,34 som er tangering av pers. Det holdt akkurat til finale! Finalen ble avholdt på søndag, og her løp Erlend inn til 23,51 og 7. plass.

Fin innsats av Erlend, som dessverre utgjorde hele BSKs tropp denne gangen. Vi håper på flere deltagere til neste år!

Sølv på 400m til Erlend Halmøy - Klikk for stort bildeSølv på 400m til Erlend Halmøy