Du er her:

Quincy Douglas ansatt som ny hovedtrener

BSK Friidrett ønsker Quincy hjertelig velkommen til klubben, og denne viktige rollen som hovedtrener.

Quincy Douglas er ny hovedtrener i BSK Friidrett Privat  Quincy Douglas har blitt 45 år, men er godt kjent for sine meritter på friidrettsbanen. Han har 11 individuelle NM-gull å vise til (31 gull totalt - og 44 medaljer). Han satte norgesrekord på 400m på tiden 46.11 i 1999. Den sto i hele 17 år før Karsten Warholm slo den med minst mulig margin (ett hundredel!) i 2016.

Fra sin oppvekst i Bergen var Quincy medlem av idrettslaget Gular. Senere har han representert IK Tjalve i Oslo. Som trener har han vært engasjert i Nesodden IF og IL Tyrving. Han følger også opp sin egen sønn Leon Douglas, som er et friidrettstalent. Quincy har dessuten fungert som ekspertkommentator for Eurosport sine friidrettssendinger.

Så dette er en mann med en solid record i norsk friidrett som nå er på plass i BSK!

Quincy kommer til å være tilstede på mange av klubbens treninger og arrangementer fremover, for å følge opp aktiviteten og de mange trenerne som er engasjert i klubben. Han kommer trolig til å ha treneroppgaver selv også, blant annet har han gått inn som trener for 2010-gjengen denne høsten.

Som hovedtrener skal han i tillegg lage treningsplaner, følge opp lagledere, sette terminliste, og samarbeide med styret. Denne høsten og vinteren blir spesiell gitt covid-19. Quincy er derfor smittevernansvarlig denne perioden, og skal sørge for at vi får gjennomført treningene i henhold til de reglene som til en hver tid gjelder.

Vi ser frem til at Quincy kommer ordentlig i gang, og blir kjent med klubben og medlemmene våre.

Velkommen til BSK, Quincy!

Quincy Douglas under NM i 1999 Faksimile: Magasinetfriidrett.no   

Til toppen