Du er her:

Portugal 2024

BSK Friidrett reiste til Portugal i påsken for vår årlige treningsleir.
Leon Douglas

Alle utøvere over 15 år får tilbud om å være med på leiren, som de siste årene har vært i Albufeira, Portugal. Målet med leiren er å få trent godt og være klare til sesongstart. Den har selvfølgelig også et viktig sosialt aspekt. Det er rett og slett kjempegøy å være på tur sammen, som klubb!

I 2024 var det 15 utøvere som deltok. I tillegg hadde vi med Kristoffer Halmøy som reiseleder (og foreldrerepresentant), og Quincy Douglas, Lars Ytterhaug og Emma Suhonen som trenere. Vi har heldige som har så dyktige trenere i klubben. De lagde et veldig bra opplegg, med fellestreninger, men også tilpasninger ut fra alder og gren som de enkelte spesialiserer seg på.

Kristoffer Halmøy

Vi bodde på Victoria Sport & Beach, som kan by på herlige forhold for treningsleir. Utøverne bodde i leiligheter med plass til 2-3 personer. Vi hadde kortest mulig vei til friidrettsanlegget (rett utenfor hotellet), i tillegg til styrketreningsrom.  Hotellets all-inclusive tilbud sørget også for at alle fikk i seg næringsrik og god mat, som er viktig for å få maks ut av treningen.

Til tross for noen regnværsdager, var det portugisiske klimaet en velkommen forandring fra det norske vinterværet.  Under oppholdet er det mye trening, flere dager med to økter. Intensisteten må styres, så enkelte dager var det lagt inn rolig jogging og andre aktiviteter som bading og padel-tennis. 

Leiren inkluderte også tid for avkobling, med shopping og en feiring på påskeaften med pizza, quiz og godteri.

Nå gleder vi oss til sesongen starter!

 

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Til toppen