Du er her:

NM ble avsluttet med suverent GULL til Kasper Sagen

Bækkelagets utøvere deltok i helgen på Norgesmesterskapet som ble arrangert i Fana, Bergen. Gode prestasjoner fra flere utøvere ble toppet av Kasper Sagens gullmedalje!

Trener Åsmund Martinsen og spydkaster Kasper Sagen under NM 2020. Lars Ytterhaug Kasper leverte en helt fantastisk serie med hele 5 av kastene over sin gamle pers, og avsluttet altså det hele med 79.90. Det holdt til seier med over 12 meter! 

Dette er det lengste kastet gjort av en nordmann siden Andreas Thorkildsen la opp, og Kasper er allerede den 5. beste nordmannen gjennom tidene! Og han hoppet opp et nivå internasjonalt også. Fra 77. til 22. plass på årets Europa-statistikk over natten.

Pernille Sina Lund var uheldig og fikk en sjelden tjuvstart på 100 meteren, og ble disket. Veldig synd, for Pernille var på hugget!

Iben Carnhed debuterte med lengde i NM og fikk en solid 6. plass med 5.64 (+2.7 vind). I tresteg var Iben nærme en medalje. Det ble en hard kamp om bronsemedaljen. Etter å ha perset tre ganger endte Iben på 12.23 m, kun 5 cm fra bronse. 

Karine Jacobsen har også hatt en veldig bra helg. På 100 meter tangerte hun persen sin med 12.60 i regn og motvind, og var kun tre hundredeler unna finalen. På 200m gikk hun til semifinalen hvor hun imponerte og satte ny pers i motvinden med 25.55 (-1.4 vind). I tresteg fikk hun ikke ut sitt beste, og endte på 10. plass med 11.59 m.

Til toppen