Du er her:

Martin Brueckner Johansen er ny sportssjef i BSK Friidrett

BSK Friidrett har gleden av å presentere Martin Brueckner Johansen som vår nye sportssjef. Martin har en solid bakgrunn som friidrettsutøver, trener og i klubbledelse, og vil bidra til å styrke det sportslige tilbudet i klubben.

Martin Johansen er 29 år, fra Danmark, og har vært aktiv friidrettsutøver i over 10 år. Han har vunnet flere ungdomstitler, og deltatt internasjonalt med det danske landslaget. Han har blant annet medalje fra U23 Nordisk og deltagelse i Universiaden i Taiwan.
 
Martin har en idrettsutdanning fra Syddansk Universitet, hvor han skrev masteroppgave om talentutvikling. Han har erfaring fra klubbdrift i Danmark, både som styremedlem og hovedtrener for eliteutøvere i Aarhus Atletik og Motion. Han har også vært trener for VGS-elever på Grønland, jobbet med det danske U18 ungdomslandslaget på samlinger og vært hopptrener under U20 nordisk mesterskap.
 
Martin flyttet til Norge i 2023 med sin norske forlovede, som er tannlege i Oslo. Han har vært trener i BSK siden høsten 2023, og har ansvar for 13-14 åringene og 15år+ gruppen på torsdager. Han er også trener i Tyrving. I tillegg er han i gang med trener-3 kurs i regi av Norges Friidrettsforbund.
 
Som sportssjef vil Martin ha primæransvar for overordnet sportslig plan og trenerkabalen i BSK Friidrett. Han vil jobbe tett med alle lagledere og trenere i klubben, for å sikre et godt og helhetlig opplegg for våre utøvere.
 
Quincy Douglas, som tidligere har hatt en kombinert rolle som sportssjef og hovedtrener, vil nå fokusere mer på å være hovedtrener for de eldste utøverne.
 
Vi vil samtidig minne om at sportssjef og hovedtrener er de eneste betalte deltids-stillingene i BSK Friidrett. Klubben drives i stor grad av frivillige krefter, og vi er helt avhengig av at foreldre bidrar på alle nivåer i driften av klubben.
 
Vi ønsker Martin Johansen hjertelig velkommen som ny sportssjef, og ser frem til et godt samarbeid!
 

Til toppen