Du er her:

Fantastisk treningsleir i Portugal

Årets treningsleir skilte seg fra i fjor ved at vi hadde gleden av å bo på Victoria Sports & Beach Hotel i Albufeira, som ligger rett ved siden av friidrettsbanen.

Dette ga oss en ekstra fordel da vi kunne bruke mer tid på trening og mindre tid på transport. Spesielt trenerne var svært fornøyde med å slippe å gå så langt hver dag.

Fra 1. til 12. april ble vi møtt av strålende solskinn og varme hver eneste dag. Albufeira og området rundt har blitt et populært reisemål for norske friidrettsutøvere, og det var tydelig da det nesten bare var nordmenn på hotellet. Dette skapte en hyggelig atmosfære som fikk oss til å føle oss som hjemme. Vi kan med trygghet si at oppholdet på Victoria Sports & Beach Hotel overgikk våre forventninger, og vi var alle svært fornøyde.

Treningsøktene under treningsleiren viste lovende resultater for våre utøvere. Vi ser fram til en spennende sesong, hvor vi forventer at mange av utøverne vil gjøre det bra.

Selv om det kanskje var noe færre aktiviteter på hotellet sammenlignet med i fjor, hadde Victoria Sports & Beach Hotel blant annet to padelbaner som mange av oss benyttet oss av. I tillegg hadde flere av våre utøvere tidligere jobbet dugnad på Norway Cup, og dette ga dem en rabattert pris for treningsleiren. De som jobber i år vil også få et lignende tilbud for neste års treningsleir. Vi setter stor pris på muligheten til å kombinere idrett og fellesskap på denne måten.

Treningsleiren i Albufeira var en uforglemmelig opplevelse for BSK friidrett. Med perfekt vær, en ideell beliggenhet og god treningseffekt, ser vi fram til en lovende sesong. Vi vil gjerne takke Victoria Sports & Beach Hotel for deres gjestfrihet og gode fasiliteter. Forhåpentligvis får vi muligheten til å reise tilbake til dette fantastiske stedet.

Til toppen