Du er her:

Bestillingsvindu for BSK-tøy er åpent!

Nå kan du bestille klubbtøy fra Trimtex - bestilling innen 6/6, levering i uke 29.

Årets kolleksjon på konkurransetøy er klarVårt klubb-/konkurransetøy leveres av friidrettsspesialisten Trimtex. Nå er årets kolleksjon klar, og vi anbefaler alle som konkurrerer om å bestille antrekk.

Det er ikke et krav for å delta på stevner at man har BSK konkurransetøy, men det gjør at vi fremstår mer enhetlig og at det er lettere å finne hverandre på stevner. En oppfordring er derfor å bestille minimum t-skjorte/singlet og shorts/tights. Konkurransetøyet er dessuten veldig godt egnet til trening!

Husk at de fleste plaggene er "slim fit" og kan oppleves som små i størrelsen.

Følg følgende prosedyre for bestilling:

  • Før du kan begynne bestillingen må du registrere deg. Velg "Logg inn" om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller "Ny konto" om det er første bestilling (på mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene).
  • Klikk deg inn på denne linken for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/my-trimtex/baekkelagetssportsklubbfriidrettns/
  • Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: bsfriidrett2021

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips: Kommer du "bort" fra klubbsidene, kan du alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Har du problemer med å logge inn eller annet? Kontakt support@trimtex.no eller tlf. 37 26 91 00.

Til toppen