Du er her:

Bækkelagets Mangekampstevne

Stevnet ble arrangert på Sportsplassen helgen fredag 16. og lørdag 17. september. Mangekampen hadde egen 10-års klasse, og var Kretsmesterskap for 11-14 åringer fra Oslo og Akershus.

Til sammen deltok 52 deltagere fra arrangør Bækkelagets SK, Lambertseter IF, Romerike Friidrett, BUL, Tyrving, Vestby IL, Oppegård IL og Ås IL.

10-åringene kjempet i fire øvelser, og fikk gjort gode forberedelser til de er gamle nok for offisielt kretsmesterskap til neste år.

I klassene 11-12 år for gutter og jenter ble kjempet i fire øvelser: 60m, kule, lengde og 600m.

BSK eide pallen! Gull til Oscar Gram Amundsen, sølv til Morten Halmøy og bronse til Audun Uberg-Carlsen. - Klikk for stort bildeBSK eide pallen! Gull til Oscar Gram Amundsen, sølv til Morten Halmøy og bronse til Audun Uberg-Carlsen.12-årsklassen hadde en skikkelig BSK-duell som ikke var avgjort før etter den avsluttende 600-meteren. Morten Halmøy vant 600m, men Oskar Gram Amundsen var ikke langt bak og tok sammenlagtseieren. Audun Uberg-Carlsen tok en sterk 3 plass, kun 57 poeng bak Halmøy. BSK tok hele pallen!

De to BSK-jentene Eir Bergendal Nordby og Ane Gram Amundsen gjorde det bra i 11-årsklassen, og tok hhv. sølv og bronse.

I 13-14 års klassene ble det kjempet 6-kamp for gutter og jenter.

Gull til Alexandra Mazik-Berg, sølv til Alise Seiersten  og bronse til Mari Helen Brandstadmoen. - Klikk for stort bildeGull til Alexandra Mazik-Berg, sølv til Alise Seiersten og bronse til Mari Helen Brandstadmoen.Jentenes 13-årsklasse var jevn helt til slutt. BSKs Wilma Andersen Rooth ledet etter 5 øvelser, men måtte dessverre bryte den avsluttende 600 meteren. Alise Seiersten fra Ås løp en sterk avsluttende 600m, men havnet allikevel 50 fattige poeng bak vinneren Alexandra Mazik-Berg fra Lambertseter i sammendraget. Mari Helen Brandstadmoen fra BSK avsluttet også sterkt på 600m og fikk bronse, kun 157 poeng bak vinneren. Denne klassen hadde den minste marginen mellom pall-plassene i årets KM.

F. v.  Jørgen Farbrot Gether, Jørgen Halmøy og William Peurton. - Klikk for stort bildeF. v. Jørgen Farbrot Gether, Jørgen Halmøy og William Peurton. BSK dominerte i guttenes klasser hvor William Peurton tok gull i 13-års klassen, mens Jørgen Halmøy og Jørgen Farbrot Gether tok hhv gull og sølv i 14-års klassen.

Gratulerer til alle!

-------
Oppdatert 17.09.2022:

Last ned sammenlagtresultatene:

Resultatliste BSK Mangekamp 2022 (PDF, 189 kB)

-------
Oppdatert 13.09.2022:

Last ned tidsskjema:

KM mangekamp 2022 tidsskjema (PDF, 85 kB)

Last ned startliste:

KM mangekamp 2022 startliste (PDF, 16 kB)

-------
Publisert 05.09.2022:

Stevnet arrangeres på Sportsplassen og er Kretsmesterskap for Oslo og Akershus. 4-kamp for gutter og jenter 11-12 år. 6-kamp for gutter og jenter 13-14 år.

Øvelser for Gutter 10-12 år fredag 16/9