Du er her:

Om BSK Friidrett

Friidrettsgruppa sin sportslige målsetning: FLEST MULIG – LENGST MULIG – BEST MULIG

De gamle grekerne konkurrerte i disse grenene fra ca. 700 f.kr. De lekene som er best kjent foregikk i Olympia. Om noen av oss i BSK kommer til å delta i olympiske leker, vet vi ikke. Vi er ikke opptatt av det heller.

Men vi er opptatt av at flere barn og unge på Bekkelaget skal oppleve gleden over å drive friidrett. Hos oss er det aldri fullt på "laget", og vi tar med glede i mot barn og ungdommer fra 5 år og oppover.

Vi har flotte muligheter til friidrett i nærmiljøet vårt. Ekebergsletta, Ekeberghallen og Sportsplassen gir gode treningsmuligheter året rundt. Friidrettsgruppen i BSK tilbyr friidrett, lek og trening for jenter og gutter i alle aldre, og med god rekruttering de senere år har vi nå over 200 aktive utøvere i alle aldersklasser.

Frivillige trenerressuser suppleres med betalte trenere ved behov. I tillegg samarbeider vi med andre klubber der vi har trenerbehov, samt at vi er villige til å bidra med trenerressuser overfor andre klubber der vi har mulighet. 

Prinsipper, opplegg og tiltak planlegges og gjennomføres basert på høyest mulig kompetanse blant trenere, ledere og andre ressurser. Vi bygger også på retningslinjer fra Idrettsforbundet (NIF), Friidrettsforbundet (NFIF) og Olympiatoppen (OLT) når det gjelder treningsinnhold og progresjon.

NIF > Idrettens barnerettigheter NIF > Bestemmelser om barneidrett

NIF > Retningslinjer for ungdomsidrett NFIF > Øvelsesbank

NFIF > Talentutvikling NFIF > Barn og ungdom

OLT > Utviklingstrapp friidrett

Til toppen