Du er her:

Nå kan du abonnere på fotballutstyr til barna – med ombruk inkludert

Hvert år kjøper nordmenn sportsutstyr for 20 milliarder. For å redusere utstyrspresset lanserer Bækkelaget Sportsklubb en helt ny abonnementsløsning som gjør det enklere, rimeligere og mer bærekraftig å håndtere barnas behov for fotballutstyr gjennom hele sesongen.

Vi vet at mange synes det er vanskelig å velge riktig utstyr til barna. Dessuten er det frustrerende å måtte kjøpe nytt hver gang de vokser fra det gamle. Resultatet er både dyrt og dårlig for miljøet, sier Ulrik Rød, sportslig leder i Bækkelaget Sportsklubb.

Kvalitetssikret og enkelt ombruk 
Undersøkelser viser at hele 7 av 10 foreldre synes barneidretten koster for mye og at 16 prosent har tatt barna sine ut av en idrett fordi den har blitt for dyr. Bækkelaget jobber for en inkluderende og bærekraftig barneidrett, og har lenge vært på jakt etter løsninger som kan redusere utstyrspresset.

Den nye abonnementsløsningen kombinerer det beste fra flere verdener. Det er like lett som å handle på nett og like bærekraftig som å gå på bruktmarked. Forskjellen er at utstyret holder samme kvalitet som i butikken og at det er billigere å leie enn å kjøpe nytt, sier Rød.

Registrer deg nå og få første måned gratis: https://app.goodsports.no/bsk

Rett på nett – levert på døra 
Mot en fast månedspris kan Bækkelagets medlemmer nå få tilgang til alt fotballutstyret barna trenger. Det eneste man må gjøre er å velge hva slags utstyr man vil abonnere på og betale med Vipps. Etter noen dager får man utstyret levert på døra av Helthjem.  

 

En komplett utstyrspakke koster kr. 174,- i måneden og består av Bækkelagets draktsett med trøye, shorts og fotballsokker, treningsjakke og treningsbukse, fotballsko og leggskinn. Medlemmene står imidlertid fritt til å velge hva slags utstyr de trenger og en basispakke med Bækkelaget-trøye, shorts og fotballsokker, fotballsko og leggskinn koster kun kr. 95,- i måneden.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://app.goodsports.no/bsk

 

 En “no brainer” å velge bærekraftig

Hvis barna vokser fra utstyret, sliter det ut eller slutter på fotball, kan foreldrene bestille innbytte eller si opp abonnementet på sin egen utstyrsside. Alt håndteres med noen tastetrykk og gammelt utstyr blir hentet hjemme hos medlemmene, samtidig som de får utlevert nytt.

Vi håper medlemmene vil oppleve at den nye abonnementsløsningen er så enkel, behagelig og rimelig at det blir en “no brainer” å velge det mest inkluderende og bærekraftige utstyrsalternativet, sier Rød.

 

Et samarbeid med Good Sports

Abonnementsløsningen leveres i samarbeid med det norske selskapet Good Sports som leverer digitale og fysiske løsninger som sikrer sømløs håndtering av bestilling og innbytte, kvalitetssikring, rengjøring og upcycling av utstyret som kommer i retur, så det får nytt liv hos andre medlemmer. Frem til sommeren er abonnementstjenesten kun tilgjengelig for fotballutstyr til gutter og jenter fra 6–12 år, men løsningen skal etter planen tilgjengeliggjøres for flere aldersgrupper og idrettsgrener i løpet av høsten.

 Registrer deg nå og få første måned gratis: https://bsk.goodsports.no

Til toppen