Du er her:

Kiwi støtter jentedagen!

Kiwi sponser Jentedagen

 

Denne søndagen (19. juni) starter BSK Fotball med en nyvinning som vi kaller "Jentedagen". Den skal vi arrangere to ganger i året, og Kiwi har allerede hevet seg med som sponsor.

 

Helgen da skoleferien starter, kjører BSK Fotball i gang med en egen dag for alle jenteidrettsutøvere i klubben i alderen 5-16 år. Det spiller ingen rolle om du har spilt fotball før; denne søndagen skal vi ha en rekke morsomme fotballrelaterte aktiviteter på Sporten. Blant annet boblefotball, Fotballboccia, Kaosfotball, etc.

 

Kiwi synes tiltaket er såpass bra at de allerede har signalisert at de ønsker å sponse hver eneste jentefotballdag fremover. Det innebærer at alle jentene som stiller får gratis mat og drikke, donert av Kiwi Karlsrud. 

 

Dette markerer også starten på en revitalisering av jentefotballen i BSK, hvor alle medlemmer som har lyst til å drive med flere idretter er hjertelig velkomne. Du trenger ikke ha fotball som førstevalg for å delta i fotballgruppa. Det viktigste er at du synes det er gøy å spille og treffe nye venner.

 

OG; det er fortsatt mulig å melde seg på Jentedagen i juni. Da går du bare inn på denne linken og melder deg på via Spond   Spond. Alternativt møter du direkte opp på Sportsplassen klokken 10.00 søndag den 19./6. Husk fotballsko, leggskinn, vannflaske og skift. Har du langt hår, er det lurt med strikk.

 

Til toppen