Nyhetsarkiv
Vi er glade for å kunne annonsere at vi vil få et nytt lys til vår kjære Sportsplassen.
BSK arrangerte KM Mangekamp for ungdom på Sportsplassen 4. september 2021.
Lambertseter IF arrangerte årets Oslo-mesterskap i 4x100 meter stafett for 11-13 år. BSK deltok med hele 9 lag, og forsynte seg grovt av medaljene!
Junior-NM ble arrangert på Askøy i begynnelsen av august. Askøy viste seg fram med fint vær og fantastiske forhold, og våre utøvere fulgte opp med gode resultater.
Etter lang korona-pause har det endelig har det blitt anledning til å arrangere stevner igjen. På ettermiddagen 14. juni arrangerte BSK stevne for ungdom på Sportsplassen.
Hele 58 av våre medlemmer mellom 7 og 12 år møtte opp til en uformell og varm friidrettskveld på Sportsplassen torsdag 3. juni.
BSK arrangerer også i sommer «idrettsglede for alle». I år vil allidretsskolene bli avholdt i uke 27 og 31. Skolene er gratis og vil være et tilbud til barn og unge i nærområdet.
Nå kan du bestille klubbtøy fra Trimtex - bestilling innen 6/6, levering i uke 29.
Norsk idrett har lansert digital trenerattest som skal bidra til å løfte kompetansen til alle barne- og ungdomstrenere. Løsningen som er gratis, tilbys nå alle trenere i norsk idrett.
Årets årsmøte avholdes 10. februar kl. 18.00 på Teams. Alle som tenker delta må melde seg på i forkant. Agenda, saksdokumenter og praktisk info finner du i denne saken.
Til toppen