Bækkelagets Sportsklub totale aktivitetstilbud
BSK voksen

For voksne

Er et lavterskel tilbud for voksne i nærmiljøet. Man kan da delta på innebandy, og badminton på tirsdager og torsdager.Idrettsskoler

6 – 14 år

Har barnet ditt lyst til å ha det gøy og   lære noe nytt? Eller kanskje finpusse på ferdigheter de allerede har?   Bækkelagets Sportsklub arrangerer morsomme idrettsskoler for barn. Her kan   man velge mellom å være med på fotball, håndball, innebandy, friidrett eller   allidrett. Idrettsskolene arrangeres i uke 26 og 33. 

I fotballgruppa har vi lag helt fra 5 år og til å med M40+. Vi har 2 lag for herrer, og et damelag.

BSK Fotball ønsker å være en attraktiv breddefotballklubb for alle i vårt nærmiljø. Vi er opptatt av at alle spillere skal bli sett, hørt og lagt merke til på trening og kamp.
Vi ønsker å fremme en positiv prestasjonskultur gjennom ferdighetsutvikling, gode holdninger og trivsel i et trygt miljø. Å være fotballspiller i BSK skal være gøy!

Friidretten har tilbud for alle fra de er 6 år og helt opp til veteran.

Friidrett med løp, kast og hopp har en historie som knapt noen annen idrett kan vise til. Vi i BSK er opptatt av at flere barn og unge på Bekkelaget skal oppleve gleden over å drive friidrett. Hos oss er det aldri fullt på "laget", og vi tar med glede i mot barn og ungdommer.

I håndballen kan du delta fra 6 års alderen og helt opp til vårt herrelag (5 div), og våre to damelag i 6 div. Vi har i tillegg et elite lag i grundigligaen for herrer.

BSKs Håndballgruppe skal gi et best mulig tilbud til flest mulig, lengst mulig. BSK Håndball skal kjennetegnes ved gode trenings- og utviklingsmuligheter og et attraktivt treningsmiljø. Klubben har som mål å bli kjent for å ha fokus på det sosiale miljøet og den gode lagånd.

Innebandygruppa har lag fra 6 år og opp til veteran. BSK har også her et eliteserie lag.

Innebandygruppa i BSK arbeider for å legge til rette for at utøvere skal kunne spille innebandy i et godt og trygt miljø. Herrelaget sikret opprykket til eliteserien med nesten bare lokale spillere.

Orientering har tilbud for alle fra 7 år og opptil senior nivå.

Orienteringsgruppa har en stolt historie, og har gjennom tidene hatt en rekke verdensmestere i stallen. Klubben har de senere årene hatt fokus på rekruttering og på å bygge opp en solid ungdomsgruppe som blir fremtiden i klubben. Samtidig holder vi et høyt sportslig nivå og skal alltid være et sted der utøvere med ambisjoner skal føle seg hjemme og møte likesinnede utøvere som satser mot toppen.

I skigruppa kan man delta fra man er 6 år og så lenge man vil. Vi har tilbud fra eliten, og helt til de som bare vil gå rolige skiturer.

Klubben vår har nå drøye 300 ski-medlemmer fra 6 til 85 år. De fleste driver langrenn eller turlangrenn, men vi har god rekruttering til hopp, kombinert og telemark også. Nye medlemmer ønskes velkommen året rundt! Skigruppa har et sunt aktivitetstilbud for alle som vil være ute i frisk luft i skog og mark, i sol, regn og snø. Vi har trening, turer og moro med plass til alle.Levert av IdrettenOnline