Du er her:

Ønsker du å jobbe som frivillig under Norway Cup?

Verdens største fotballturnering trenger verdens største og beste funksjonærstab, og til sammen jobber det rundt 1600 frivillige fra Bækkelagets Sportsklub under Norway Cup.

Norway Cup ble avlyst i fjor grunnet Korona, og vi har som alle andre møtt en serie med utfordringer i kjølvannet av viruset. Utviklingen av smitte har dessverre ikke gått riktig den veien vi forventet tidligere i år, men vi planlegger fortsatt for en turnering i uke 31. 

Vi er i dialog med myndighetene og vil selvfølgelig sikre både deg, oss og alle deltakere på best mulig måte slik at vi holder smitten nede. Alle planer vi legger er i tråd med regler og forskrifter, og vi har engasjert en lege som hjelper oss med nødvendige tiltak i avdelingene. Tiltakene kan gjøre at oppgavene blir litt annerledes og vi må passe på å holde avstand, sørge for ekstra renhold og bruk av munnbind der det er nødvendig. Akkurat som vi nå har blitt vant med ellers i samfunnet.

Vi har allerede bestemt at turneringen i 2021 kun blir for norske lag og det blir sannsynligvis ingen store konserter og aktiviteter som samler mange samtidig. Så Norway Cup i år blir kanskje litt annerledes, men ikke mindre moro for de som deltar. Det gjør vi alt for å sikre.

  

Vi har siden sist byttet mannskapsportal og hadde et ønske om å åpne for registrering av frivillige nå. Grunnet omstendighetene med Korona avventer vi litt inntil vi får en avklaring på hva vi får lov til i år. Vi håper du allikevel du vil holde av uke 31 og være med å skape grunnlag for glede blant deltakere og tilskuere på Ekebergsletta.

Korona er ikke noe stas, men det er viktig å huske at det kommer en dag i morgen. Vi trenger alle noe å se fram til, og et Norway Cup 2021 er det mange som gleder seg til. 

Har du noen spørsmål kan de sendes mannskap@bsknc.no

Til toppen