Barneskileik 5-8 år - Vinter 2021

Skigruppa i BSK har gleden av å invitere barn i alderen 5-8 år fra Nordstrand bydel til skileik på Ekebergsletta!

Skigruppa i BSK har planlagt for skileik for barn i alderen 5-8 år torsdag 4, 11, og 18. mars, kl.17.00-18.00. Det tilrettelegges for lek og moro på ski, hvor formålet er å utvikle skiglede og grunnleggende skiferdigheter. Dersom snøforholdene tillater det arrangerer vi skileiken på Ekebergsletta, alternativt på Skullerud arena. Vi vil følge de til enhver tid gjeldende restriksjoner knyttet til Covid-19 og tilpasser tilbudet deretter.

Klikk for stort bilde

Alle som skal være med, må melde seg på i forkant. Dette gjelder både barn og foresatte (maks 1 per barn) som skal følge. Foresatte som ikke er meldt på kan ikke være til stede under skileiken. Skileiken er tilpasset og følger gjeldende smittevernregler.

  • Barn eller foresatte med symptomer på sykdom, eller som er i karantene, kan ikke delta.
  • Alle må overholde 1-metersregelen – «hold en stavlengdes avstand». Vi ber om at foreldre hjelper til med å passe på barna overholder dette. 
  • Maks antall deltakere i fast gruppe (10 barn + instruktør)

Påmelding gjøres via Spond: https://group.spond.com/BRIZJ 

Betaling skjer også i Spond. Pris kr.300,- samlet for alle kveldene

Spond er en app for organisering av aktiviteter. Du laster den ned der hvor du normalt henter apper eller ved å følge linken over. Når appen er installert, og du har opprettet en bruker legger du inn gruppekoden som du finner i linken over for å melde deg på skileiken.

Det vil i tillegg sendes ut påmelding i Spondgruppen til hver enkelt kveld for å holde oversikt over deltakere og kunne sikre eventuell smittesporing. Vi forbeholder oss retten til å avlyse på kort varsel i tråd med gjeldende smittevern – og restriksjoner.

Skileiken arrangeres av medlemmer i skigruppa i Bækkelagets Sportsklub. Det vil være voksne hovedinstruktører og eldre ungdom som hjelpeinstruktører, alle med erfaring fra skileik og skitrening for barn.

Ansvarlig for arrangement og smittevern er Beate Hagen (hagenbeat@gmail.com)

Til toppen