Invitasjon til Karusellrenn 2021

Det er med glede vi kan invitere til årets karusellrenn. Første renn skulle gått tirsdag 12. januar, men må dessverre utsettes pga restriksjonene som gjelder 7-21 januar.

Klikk for stort bilde  

OPPDATERING 6. JANUAR: KARUSELLRENN 1 MÅ UTSETTES
Grunnet nye innstramminger presentert i dag hvor byrådet i perioden fram til 21. januar fraråder alle former for idrettsarrangement, noe Oslo Idrettskrets også stiller seg bak, må dessverre det første rennet i karusellen som skulle gått 12. januar utsettes. Vi har også fått beskjed fra kommunen om at Skullerud og alle andre kommunale arenaer er sperret for konkurranser i perioden. Vi kommer tilbake med ny dato for karusellrenn. 

 

Pga Covid-19 må vi tilpasse årets karusellrenn. Merk følgende:

  • Alle som skal være til stede må melde seg på i forkant. Gjelder både utøvere og foresatte som skal følge. Foresatte som ikke har meldt seg på kan ikke være på arena.
  • Vi kan max ha 200 til stede (både utøvere og foresatte teller med), så begrens oppmøte av foresatte så mye som mulig. Uansett max 1 foresatt per utøver.  Dersom vi blir mer enn 200 påmeldte i hver pulje vil vi dessverre måtte avvise de sist påmeldte.
  • Karusellrennet blir gjennomført i to puljer for å overholde maksantall. Først en pulje for barn opp til og med 9 år (2012), og deretter en pulje for barn 10 år (2011) og eldre.  Det blir et lite opphold mellom puljene, og arena må da tømmes for utøvere og foresatte som er ferdig. Vi oppfordrer alle til å følge «kom-delta-reis» prinsippet, og ikke bli værende på arena lenger enn nødvendig.
  • Det er i år ingen foreldreklasse i selve rennet
  • Utøvere eller foresatte med symptomer på sykdom, eller som er i karantene, kan ikke delta
  • Alle må overholde 1-metersregelen  – «hold en stavlengdes avstand». Vi ber om at foreldre hjelper til med å passe på barna overholder dette. 

Ansvarlig arrangør er Morten Skjørtvedt. Han er også ansvarlig for smittevern. Kontaktinfo mortenskjortvedt@gmail.com.

Program

Årets karusellrenn består av følgende tre renn:

  • Tirsdag 12.januar – Renn 1 – Fristil – UTSATT, NY DATO KOMMER
  • Torsdag 11. februar – Renn 2 – Klassisk – sted avklares senere
  • Torsdag 4. mars – Renn 3 – Fristil – sted avklares senere

Påmelding

Merk: Påmeldingsfristen er dagen før rennet kl 12:00. Dersom vi har ledige plasser innenfor maxantall på 200 vil det åpnes for mulighet for etternølere til melde seg på etter denne frist. Kontakt i så fall pingierd@gmail.com.

Forhåndspåmelding både for utøvere og følge/foresatte. Link til påmelding kommer her. 

Det er opprettet egne klasser for foresatte/følge som foreldre bruker ut fra hvilke årskull barna tilhører.

(dersom du skal jobbe som funksjonær skal du ikke melde deg på som tilskuer i dette skjemaet, men i eget funksjonærskjema linket opp under)

Funksjonærer

Vi trenger hjelp av foresatte som funksjonærer. Se egen info om dette. Funksjonærer teller ikke med i maksantall på 200. Påmelding for funksjonærer her:

Påmelding funksjonærer

Startlister

Startlistene blir lagt ut på kvelden, dagen før rennet.

Merk: Første start blir i år kl 18:00 for å få til en liten pause mellom puljene. De yngste løperne starter først, de eldste til slutt.

Oppmøte og startnummer

Trener i hver treningsgruppe henter samlet ut pose med startnummer til sine løpere, og deler ut disse. Du må møte i god nok tid til å finne din trener og få startnummer av han/henne. 

Løpere som er for unge til å være med i en treningsgruppe (født 2015 og tidligere) henter ut sine startnummer individuelt fra tidtakerbua. Det samme gjelder løpere som eventuelt er etteranmeldt.

Startnummer deles ut fra ca kl 1730.

Resultater og premieutdeling

Det vil være online resultater på EQTiming, og offisielle resultater legges ut etter rennene. For å unngå ansamlinger av folk henger vi ikke opp resultatlister på arena. 

Link til online resultater kommer her før rennene.

Premie til alle som fullfører minst to renn i karusellen. Det er 5- og 10-årspokaler til alle som har fullført minst to renn i hhv fem og ti år.

Premieutdeling for karusellrennene skjer i forbindelse med klubbkvelden på tampen av sesongen dersom denne lar seg gjennomføre, alternativt etter siste renn.

Resultater fra karusellrennene inkludert tidligere år samt oversikt over hvor mange år man har fullført finner du her

Karusellrenn resultatarkiv

Løypekart

(kommer)

Til toppen