Du er her:

Ungdomsgruppa 13-16 år

Ungdomsgruppa vår dekker aldersgruppen 13-16 år og nivået mellom råtasser og junior/senior.

Ungdomsgruppa vår dekker aldersgruppen 13-16 år og nivået mellom råtasser og junior/senior. 

Vanskeligheten på orienteringen øker noe, og det blir mer fysiske økter samtidig som det fremdeles er et stort fokus på å ha det sosialt og gøy på trening. Målet er å utvikle god kartforståelse, lære seg å finne fram raskeste vei i ukjent terreng og heve seg som orienteringsløper. 

Ungdomsgruppa trener mandager og tidvis onsdager. Treningene foregår som regel i Østmarka for å gi litt mer utfordring enn hva vi kan få til lokalt på Brannfjell/Ekeberg. Vi er så heldige at vi har en av våre beste seniorløpere som trener og han heter Simen Wästlund. 

De mest ivrige 13-16-åringene som har "knekt koden" kan også delta på junior/seniortreningene i klubben. 

Ukas treningsprogram for ungdom annonseres i ungdomsgruppa sin Spondgruppe. Meld deg inn der!  

Se for øvrig oversikt over kontaktpersoner dersom du har spørsmål.

Kan jeg være med selv om jeg aldri har løpt orientering før?

Ja det kan du. Ta kontakt og så skal vi sørge for at du raskt lærer deg det som skal til for å følge treningene. Treningene foregår i trygge omgivelser, og det er aldri fare for å løpe seg helt vill. Vi vil også kunne følge deg i gang. 

Orienteringsløp, stafetter og samlinger

For 14-16 år er sesongens store høydepunkt deltakelse i Hovedløpet som er uoffisielt NM for ungdom. I tilknytning til Hovedløpet arrangeres også o-landsleiren for samme aldersgruppe som er en samling for alle landets orienteringsungdom med overnatting, spennende treningsøkter og mye sosial omgang. Hovedløpet og O-landsleiren i 2021 arrangeres i Trøndelag, og vi håper å bli en stor gjeng fra BSK som reiser dit. 

Se vår informasjonsside om deltakelse i løp og stafetter for mer informasjon om dette.

Mer informasjon?

Vi har samlet lenker til mer informasjon om aktivitet i klubb og krets her. Meld deg gjerne inn i relevante facebookgrupper så holder du deg oppdatert. 

 

Litt bilder og video fra vår aktivitet:

 

Til toppen